Dunne-Richards

Det va länge sen jag blev så imponerad av två stycken mittbackar samtidigt.. Hävdar att Nesta är världens bästa back men dessa två ihop mot Liverpool idag det är fotbolls godis på hög nivå.. Tycker fortfarande at Gerrard är en av dom mest överskattade fotbollspelarna i England och världen..

NEJ till Turkarna tur att Ola gör en dementi i tidningen. Vi kan inte släppa alla stjärnor och tro att det fortfarande fnns chans att ta en plats bland de tre främsta för att nå europa.. Räknar inte Royal league som europa utan mer en b-lags turnering där ingen bryr sig hur det går.

En ytterback till vänster och en central mittfältare är vad som behövs nu. Försvinner Dulee och om nu Monsalvo även han är borta så vore Djuric ett riktigt bra nyförvärv. En central mittfälts figur och en stark offensiv kraft bakom Djordic så blir det sm-guld. Pärtan kan slåss med MJ om högerback platsen tycker jag så har vi två bra spelare på varje position.

Nu över till ogifta par en grymt bra film.

Hegerfors för gammal?

Sitter och tittar på nian som dagen till ära kör canal+ supersöndag. Blev väldigt glad när jag såg det och nu är de City-Pool. Det ska bli ruskigt intressant eftersom jag bara sett PL lagen i champions league iår. Derby-Blackburn va ju ingen jätte match men Kricko sitter nog och ler hemma i vinter soffan ändå.. Tycker även Birro och Rydström bör får mer tv-tid gillar dom båda två skarpt. Kul att Birro sitter med när det inte är Italien, han har stigit i mina ögon den här eftermiddagen.

Men ska verkligen Arne sitta själv och kommentera fotboll. Är han inte lite gaggig. Det är en national hjälte jag vet och man kan inte tycka om mysfarbron. Men det är faktiskt dags att han ja nöjer sig med studion där han fortfarande är lysande.

En mycket rolig sida www.garv.se.. Läs roliga citaten kärlek och romans eller vad de nu heter.. Det är många klocka människor som sagt kloka saker.. Däremot framstår  ju Lasse Kinch i idrotts delen som den pajas han verkligen är.

 Nyår stundar. Mår jag inte bättre imorn så tror jag fan att det blir en otroligt lugn hemma kväll. Är medbjuden på fest med några handbolls lirare men fan.. Jag vill bli frisk nu.

Några tankar

Först vill jag bara påpeka att Cristiano Ronaldo är mitt hat offer of the day.. Bomma straff när man plockar in tre matcher så snyggt i övrigt.. Not good

Nisse Johansson till Galatasaray.. Hoppas verkligen inte att detta stämmer. Nisse som va kung på huvet i AS i höstas behövs verkligen. Fast kommer ett bra bud och vi kan ta tillbaka Gary då ja.. Kommer ju alla andra lag tycka det är bra..

Tour De Ski är lysande vinternöje. En helt perfekt idé av skidpamparna. Spänning och bra tävlingar dagarna i ända. Såg Kalla idag och även herrarna tycker det vara grymt imponerande. Som jag sagt förrut. Hellner kan bli något stort tror jag..

Att disney filmer får alla dom stora kändisarna at ställa upp med röster de är fan mäktigt. Hajar som hajar på TV nu och såg listan över rösterna.

Sjuk som fan tror jag.. Sängliggande igen. Hoppas bara man frisknar till inför nyår och den stora inventeringen den andra. eller ja.. Kanske är bra med sjukdom..

Buster

"Att älska sig själv är början på en livslång romans" Oscar Wilde

"Med kragen uppvikt, ryggen spikrak och bröstet utskjutet gled han in på arenan som om han ägde det jävla stället" Keane om Cantona

Sitter på svenskafans och ser på Boniek. Erik Niva som jag kanske ser som det bästa fan tv personligheten vid sidan av Fjäll är på besök och diskuterar den gamla klassiska tidningen Buster. Kommer och tänka på Rovers och favoriten Igelkotten. Det va tider när man läste igenom dessa serier gång på gång.. Synd att det lagts ner en hel idrotts generation är uppbyggd med buster.

Ligger fortfarande sjuk typ. Har tränat lite smått men går så jävla kasst när man har infektion i kroppen. Blir nog vila till efter nyår nu tror jag. Så man är pigg inför Vinslövs resan den 4..

Om ni ska köpa näs spray köp fan inte renässans de är grymt kasst.

Är det sant?

Läser på aftonbladet.se att Ronaldo är på väg till Flamengo.. Även fast han varit skadad nu större delen av säsongen så är det fan sjukt om Milan gör sig av med ännu en forward. Men ja.. We are fine as we are kanske har stigit allihop åt huvet.. Eller så stämmer det att antingen Drogba eller Ronaldinho är på väg in. Skulle inte tack nej till någon av dessa två..

Byström och Granfeldt gör väldigt bra intryck i FAN tv tycker jag. Bra nyanserade intervjuer av Kviborg tror jag det är och bra svar.

Har för övrigt köpt en ny mobil nu. Alldelles för dyrt så klart men har inte så jävla mycket val tyvärr :( But thats life.

Grattis världen. Filip och Fredriks reseprogram kan vara bland det bättre på tv just nu. Det är sjukt att man missat detta program tidigare så nu har det blivit väldigt sena tv nätter för att få följa deras sjuka upptåg i de olika länderna.. Rekomenderar det till alla lediga som sitter uppe vid 1 på nätterna.

Nu ska jag fortsätta med att ta upp Monza till serie B på FM.

Sjuk?

Ligger hemma i soffan med halsont hosta och förmodligen feber.. grymt kasst. Men får rycka upp mig tills imorn har mycket att göra så det lär bli full fart hela dagen.

fotbolls domare i kuala lumpor

ganska sjukt men visst allt är nog möjligt.. Och de är inte 1 April..


Mr Hankey och hitta.se

Mr Hankey kan vara världens sjukaste serie figur i Southpark.. Julbajskorven.. Fan så mäktigt.. Kan vara bland the most sickest thing I ever have heard. Hahahaha.

Alla ni från E-tuna och Flen.. Gå in på hitta.se och tryck på kartor. Zooma sedan på stockholm.. Lite till vänster dyker Malmköping upp men inte hittar jag varken Eskilstuna eller Flen. Det betyder alltså att Malmköping är en större metropol än dessa två andra små ställen.

Det vara dagens två höjdpunkter.. Vid sidan av kan jag nämna att jag för första gången i mitt liv kokat ägg och potatis idag.. Och det gick och äta.. Nu bör ni vara imponerade..

Varför ligger det ute

Varför har man lagt ut väderprognosen på officiella

mycket märkligt..

En match avklarad

Lite tankar kring Inter-Milan.. Vilket kanske inte är så kul nu när man är Milan supporter men det var ändå ganska väntat. Mest förbannad är jag iofs på Udinese som va min bank idag men som lyckas släppa till 2-2 i 93 med en man mer..

Men över till Milan.

Milan har inte spelarmatrialet att vara en storklubb. Idag är det endast Pirlo och Nesta (outstanding på plan idag) som egentligen håller hög internationell klass. Man vet att Kaka, Seedorf, Oddo och många andra är såna spelare men iår har dom totalt misslyckas.

Milan har inte en tränare som kan ta laget framåt. Men om ryktet om Mourinho stämmer är jag den första att ställa mig i hyllningskören till Galliani och Berlusconi. Att endast ha en spelare med offensiva kvaliteer på bänken och byta forward/forward i halvtid är nog bland det dummaste som finns. Pippo måste ha varit skadad för att jag ska kunna förstå bytet. Detsamma gäller Gattuso. Emerson kan ha varit det segaste jag sett på en fotbollsplan sen Svante Samuelsson la av..

Frälsaren. Eller Ronaldo. Kommer han komma tillbaka? Hans Kusin hade dessutom nyligen blivit mördad. Kommer det att gå att ta en plats och prestera igen för il fenomeno? Pato är han den som kommer lyfta laget? Ja då kanske vi har tre forwards så att Carletto kan trycka in två forwards någon gång under säsongen. Fast det känns som att det är för mycket frågetecken.

Har Zlatan någonsin varit dominerande i en match som verkligen gäller något i Inter, Juventus eller landslaget. Jag bara undrar. Kanske inte är så konstigt att han inte presterar i landslaget. Han kanske inte är så bra som alla i Sverige vill få honom att vara. Bara att kolla på Nesta idag. Zlatan hade inte mkt att hämta där. Men jag kanske är orättvis mot Zlatan. Det är inte det att jag inte gillar honom utan han är en av dom största förebilderna i sitt offensiva spel för mig men ja.. Är han så bra som sverige och svensk media vill få honom att vara.

Var Kaka med på planen idag?

Milans största problem ligger dock inte i offensiva spelare. Det ligger längst ned i den andra änden.

Hur ska allt detta vändas då? Här har ni de punkter jag ser viktigast

Ronaldinho in i januari fönstret.. Ja tack

En ny målvakt. Är jag för nationalistisk när jag föreslår Andreas Isaksson. Även fast jag inte gillar honom.

Mourinho klar till hösten. Ja tack

En ny mittback in till hösten. Ja tack. Kaladze är ingen världsback.

Sälj ut de gamla. Jag ser gärna att Seedorf, Serginho, Emerson, Cafu, Gilardino, Dida försvinner. Milan har ingen nytta av dessa.

Behåll själen. Nesta Pirlo Gattuso Inzaghi Oddo. fem stycken italienare. Hur många klubbar har så många från egna landet i sin startelva. (Nämner inte Maldini för detta måste vara hans sista sägong)

Fyll på med nya unga hungriga killar. Ge några från Primavera chansen att ta en plats. Låt Mourinho styra upp och lära upp dessa unga. Kan han även få med Drogba så kommer jag gråta glädjetårar.

Hela världen stannar för ett dygn

Ja och det är inte julafton jag pratar om.. Om 35 minuter sätter årets fotbolls fest igång.. Inter-Milan och Barca-Real samma dag det kan inte bli mer fotbolls godis. Det här kan vara det största fotbollsdygnet förutom cl-final VM och EM någonsin under min levnadstid. Jag är frälst..

Mäktigt att Maldini kommer fram och snackar med Jepser Blomqvist och tar en kaffe.. Grymt mäktigt..

Jag tror att Capello kommer floppa totalt i England. Han kommer tråka ihjäl publiken med sitt strikta 4-4-2.. Men han har ju en klar idé och hårda regler. Fast jag kanske mer hoppas att han ska bomma och få sparken. Fast har FA råd med att sparka en tränare till.

Irriterad

Hade jag skrivit det här för 30 minuters sen hade jag förmodligen blivit stämplad som farlig och terrorist. Betalade alla räkningar idag och det gör nog att man blir mer deprimerad än vad man någonsin borde vara.. Allt är kommunisterna och moderaternas fel. Va ungefär min grund tes  frågan. Det kan jag nästan koppla ihop fortfarande men det brukar uppröra folk mer än vara konstruktivt.

Fick inbjudan att fira jul med en handbolls polare och hans familj. Kan vara det schysstaste någon gjort på jävligt länge. Men får se hur det blir med det.. Får förmodligen besök från Hässleholm. Tyvärr inte kvinnligt men det är inte mkt att göra åt.

Om jag ska gifta mig förmodligen inte dock så ska Phoebe från vänner sjunga på brölloppet.

Har skickat arga mejl överallt idag känns det som och så har jag ont i en nagel. Allt är bara skit för tillfället..


B-lags seger, juluppehåll och försäsong

B-lags match idag och vi van med bra många mål säkert 10-15 stycken. Rosade intedirekt marknaden idag heller. Känns som om man är jävligt match otränad i anfalls spelet.. Grymt svårt att hitta rätt i satsningarna. Men fyra bollar framåt på 35 minuters spel och då var man punktad ca halva den tiden så ja det får väll vara godkänt. Och mitt nuvarande mål är väll att lyckas vara tyst utan att ge dumma kommentarer det kommer straffas sig i sinom tid.

Nu är det iaf juluppehåll från matcher. Men det är träning mest hela tiden inte många lediga dagar. Kul som fan att det är såpass mycket träning. Blir således ingen resa hem under julen. Har lite olika ideér hurvida jag ska spendera helgen.

Fotbollen är jag fortfarande ganska passiv i hur jag ska göra. Men har inte hört något sen DM så jag vet inte riktigt om det finns något intresse. Men med tanke på att jag inte direkt är så försäsongs sugen och just nu har handboll på schemat 4-6 dagar i veckan så kommer jag nog vara mer vältränad än någonsin när det väll närmar sig fotbolls säsong..

Har åkt på en riktigt försäsongsskada i handbollen. Ont som fan gör det i. Blåsor på pekfingret. Aj fan. Inge kul alls..

Enligt eurotalk är Pippo Inzaghi en av världens bästa fotbollspelare. Det blev jag otroligt glad över att höra. :D:D

Undrar hur man gör för att få Cosmo Kramers frisyr. En framtida dröm..

Magnus Betnér kan vara grymmast

Sitter och tittar på youtube och ser Magnus Betnérs olika reportage i Sverige dansar och ler och jag fastnade för två av dom

Sturepan


Krogen

Kan vara kul för oss vanliga dödliga som Magnus säger..

Skulle gärna vilja ha lite mer kött på benen kring det Mats förmodligen Björkman skriver på MIF:s forum.. Är det någon som har lite koll så skicka gärna ett mejl eller hör av er.. Har själv varit med och tagit beslut i frågor som rör det så skulle vara kul att höra vad som är upprinnelsen. Svara gärna här också lite kort om ni känner för det..

Seger, debutant tal och ont som fan

27-24 blev det.. Alltså ruskigt nära i mitt tips måste jag säga. återigen stabilt bakåt och en hyfsad anfalls insats. Fick ca fem minuter och återigen gick det riktigt bra i försvars spelet dock så är man lite passiv framåt men det kommer med självförtroendet hoppas jag. Har ont som fan i armen men blir träning ikväll ändå. Är så jävla kul att gå och träna och så har jag fan inte känt på väldigt många år.. Är det så här det känns att vara otroligt motiverad?

Har känt motivation för fotbollen också men inte på samma sätt.. Kan vara för att man nu är i en annan position i gruppen. Nu måste man kämpa och prestera hela tiden för att ta plats och har inte den där ganska klara platsen i laget.

Kul fest på kvällen. Blev ju en aning överförfriskad för en gångs skull. Dock inte en värsan fylla iaf som tur va.. Debutant tal är något som borde införas överallt för alla nya. En ruskigt bra och kul idé.

Fortfarande ingen information från Nenne. Snart kanske man skulle släppa det man hört ryktes vägen.

Har lärt mig hur man tejpar armar. Ganska kul och enkelt.. Snart är jag nog någon form av unikum med tanke på alla olika skador man haft hittills i livet. Men fan va skönt att knät fungerar så jävla bra.. Tänker inte ens på det längre är fan helt underbart.

Lotta dags för möte snart igen börjar bli gin sugen

Om man kommer på sig själv att titta på typ momento eller va fan de heter på sexan är man inte en väldigt patetisk människa då.. (Saknar Anton Körberg.)

Det va som fan

Ligger i sängen och kika på skidskytte. Vem dyker inte upp i start listan om inte Jörgen Brink. Att han lever fortfarande.. Skrattade lite för mig själv här. Men ja kanske det är ju de som bytt sport förut och lyckats.

två bom i liggande för Brink.. Inte oväntat

Det blir seger idag 25-22 efter en grym försvarsinsats.

Dags för hemma debut?

Match på lördag mot Vinslöv.. Eller hur fan det stavas skit samma.. har ganska stora förhoppningar av att få gå in och göra hemma debut inför den engagerade Växjö publiken. Vore skönt att få några minuter nu innan julen gör ett avbrott.

Bra både i eurotalk och i 08-fotboll.. Kviborg släppte att Dusan är på väg till AIK.. Ett mittfälkt med Djordic och Djuric inte bara kul med namnen utan det kan nog blir riktigt bra. Sen pratas det om någon norsk på GF ingen jag följt sådär jätte aktivt.. Måste ju bero på att Obolo är på väg till Man Utd eller Barca typ.

Djurgårdens Oremo affär verkar inte heller gå så bra.. Bäckström på SF låter pessimistisk och det känns ju bra,, Gillar när Apa inte får sina nya killar som dom jagar,. Och Bajen får nöja sig med Proppen i målet ännu bättre för oss,

Har kommit fram till att jag egentligen inte vill bli lärare.. Jag vill egentligen jobba med grupper och hur man skapar bra normer och regler och får gruppen att trivas tillsammans.. Främst då mot idrottsgrupper,, Känns som ett ruskigt intressant ämne.

Har även fått för mig att problem inom de sämre områdena i Sverige ofta grundas i att det blir konstiga makt situationer. De som blir ledande i den lilla samhälls gruppen skapar konstiga normer och då skapas ofta en annan sorts samhälle än vad som finns i övrigt.. Fast vad är normalt egentligen.. Det är något som ständigt ändras..

Lagfest på lördag också.. Fan va gött..


Ni som gillar street fotboll freestyle

Vet inte om det kanske är fejk men är det på riktigt är det fan grymt.. ---> asd

En annan gammal klassiker. ---> Spendrups

Ingen fara med armen iaf

Nån simbas har precis skrivit ett mycket konstigt inlägg på någon blogg. Fick tydligen utrymme i AS och vilket är ganska intressant. Ny Chrunak som skriker högt när det finns media uttrymme. Men men här är artikeln. Man bör enligt mig även se till hur mycket man genererar till förbunden och det är väll som vilket företag som helst. Där man tjänar mest pengar investerar man mest pengar. Men ja. Idrott kommer aldrig bli helt jämnställd med tanke på de fysiska förutsättningarna och en klar skillnad i tempo vilket skapar ett större intresse. Så är det i lagidrott. Men i indiviulla idrotter så märks inte skillnaden lika mycket. Man/man eller kvinna/kvinna kampen är alltid en adrenalin kick för tittaren även om det inte är samma tempo. I lagidrott så finns det ingen möjlighet att skapa samma sak. Personligen går jag hellre och ser en division 4-5 match med damer än damlandslaget i fotboll. Där finns inte samma kvalitets krav men det finns en jävla glädje och det är det idrott handlar om. Ser man damlandslaget kanske man tror att dom faktiskt ska klara något. Men nja.. Jag vet inte. Men allt är utvecklingsbart........ kanske...

För att lämna den debatten kan jag iaf meddela att det inte är någon större fara med armen. Bara lite vätska i armbågen och voltaren några dagar. Målsättningen är helt klart att kunna vara med på lördag. Men vi får se. För att citera Roffe du måste ha full funktion innan du kan spela..

Ballota i Lazios mål har blivit något av en ny favorit för mig. Han måste vara 45 minst och håller ändå ganska bra standard.. Imponerande.

Nu ska jag handla mat för mina sista slantar den här månaden.

Sen blir det plugg.. Ska vara kreativ och skapa en loggbok från VFU:n det kan bli ytterst intressant.

Har inte hört någe mer kring Kvicksund killarna. Nu är det bara tre dagar kvar av frimånaden och Nenne gav ett löfte att lägga ut allting lagom när det blev 15 december.. Lite synd bara att bilden på den snygga killen på framsidan försvinner då..

Har återfått tron på mental träning.. Kan fungera.. Tro de eller ej..

Debut, seger, skada

Match mot Kalmar seger med en boll. En riktigt skön vinst. Jag fick även göra a-lagsdebut fast det varade kanske inte så länge. Fast lite besviken är jag att jag inte blev utsedd till matchens lirare. Liksom tre minuter och bara ett misstag innan jag drog sönder armen. Förmodligen bara några muskelfästen som fått sig smällar men just nu känns det som om hela armen är sönder. Trodde helt seriöst den va av.

Catch me if you can är en klart underskattad film. Mycket underhållande faktiskt..

Back to school tomorrow. Fy fan.. Hade gärna gått tillbaka till VFU:n igen imorgon, det är så grymt mycket roligare.

Kommer fan inte på någe mer att skriva så jag skiter i det..

Jävla skit vad bitter jag är.. Få chansen 10 kvar och det är jämt som fan.. Sen ska den där jävla armen gå åt helvete.. När man får chansen kan man inte få ta den.: Är grymt bitter. Kommer satsa på att bli en fet bitter gammal farbror om det är något allvarligt iaf..

Helt sjukt

Ja titta på den här artikeln

Kan vara bland det mest komiska jag sett..

Match idag Kalmar borta. Hoppas fan på spel idag är sugen som fan.. Men det har sin charm med 60 på bänken också. Gott kaffe och trevligt sällskap, ja helt fel är det nog inte.

Hellner och Olsson heter framtidens svenska skidhjältar så. Inte omöjligt, jag är ruskigt imponerad av vad dom presterade idag.

Nej nu ska jag till ica och köpa frukost sen bär det av till Kalmar.. Wish us luck

Riktig slö dag

Det ända jag egentligen lyckats prestera var en ansiktslyftning av lägenheten. Om möblering och gardin uppsättning eller vad man ska kalla det.. Hur som helst ägnade jag en timme åt att fixa hemma annars har jag faktiskt inte lämnat lägenheten idag.. Riktig skit dag egentligen.

Skidskytte kan vara en av dom bästa tv sporter som finns. Spänning hela tiden faktiskt. Tycker det är en ruskigt underskattat sport som faktiskt som tur är har påbörjat en uppgång till allmän acceptans.

Annars har jag sett Italiensk och spansk fotboll och även ett avsnitt av Tornado av Galenskaparna. Grymt roligt när de diskuterar mattor och alla slutar vara spioner.. mi like.

Match mot Kalmar imorn och jag har sagt nej till förfester och hemma festar för detta event. Det känner jag mig väldigt nöjd över. Det har börjat bli lite seriöst det här och känner faktiskt lite ansvar gentemot resten av laget.

Snart är det jul.. Fyy faaan..

Den som känner för att donera ett litet vardagsrumsbord en borrmaskin och några snygga tavlor kan anmäla sig frivilligt.

Fick tillbaka min hammare av Emma efter 2 månaders bortamatch. För hammaren alltså.

Nu blir det avsnitt två i Tornado. Den som vet vad filmen heter när de två bröderna är upp och klättrar berg kan höra av sig. Galenskaparna alltså.

Äntligen helg

Efter en tuff och lärorik VFU vecka så sitter man återigen här hemma och suktar efter en god måltid och mindre nyttig dryck. Men det får vänta. Träning klockan kvart i sex med a-laget med snack med den mentala coachen innan. Kanske kan ge nånting men känns som man under sina år på gymnasiet hört det mesta om hur viktigt det är att skapa inre rum och mentala bilder. Men tjaa varför inte..

Emil Berger klar för AIK enligt de flesta utom AIK:s hemsida. Fast man kanske inte presenterar Väsby nyförvärven eller jag vet inte. 16 årig ytterback från Degerfors iaf..

Lycka till i helgen nu Benny and the gang.. Ja Dunkers damer lirar dm och man kan inte annat än önska dessa lycka till..

BK Biceps tyckte jag va ett kul namn på en förening med ett gym.

Har en jobbig förkylning som vägrar ge med sig. Men har funkat bra och träna ändå så det ska nog inte vara någon fara. Har även ett jävla snyggt blåmärke på ena bröstet. Har aldrig haft det på bröstet förut så jag är lite stolt över att jag faktiskt fått en smäll och ett blåmärke.

Stuart Baxter för president. Nu ska bara Henke lägga ner Razak sticka och Jakobsson börja oddla tomater så är lyckan fullständig. Helsingborg är av någon anledning en föreninge jag inte gillar.. Kan vara för att delar av dom uttryckte att AIK var övärdiga vinnare av AS 98. Lag med flest poäng är alltid värdiga vinnare. Trots 25 mål framåt på 26 matcher.

Björk i nytt blåsväder kan inte annat än le.. Alla rödhåriga göteborgare bör hålla sig undan från Råsunda. Jag menar Långås och Björk inte ens en mor kan älska dessa pojkar.

Korv med bröd på gång sen en powernap inför träningen.

Haha, sjukt va ordet

Hittade just nu min gamla blogg. Under min mer sinnesrubbade period av livet. Va tvungen att skriva ett nytt inlägg där. Ibland var man inte i sina sinnens fulla bruk men det visste vi ju redan. men nu tror jag att även thebloodyschwits kommer leva. Kände mig motiverad att skriva igen. Bara för Petras skull..

http://thebloodyschwits.blogg.se

Ja alla har vi våra udda perioder.

Bomb??? Va fan.. Kasst!!

här har man setat länge och väntar på att Laul skulle släppa något seriöst i stil med Inzaghi klar för Gnaget eller vad fan som helst.. Men liksom.. Att han skulle provträna med Ljunskile.. Förslaget måste ha kommit fram under fotbollsgalan när mannen i fråga enligt rykten hade vissa problem med balansen. OSeriöst och övärdigt för någon som ska ses som en seriös journalist tycker jag.

Har precis kommit över ett Suede album igen. Måste säga att Brett och dom andra gamla hjältarna fortfarande håller.  Riktiga favoriter sen mellan och högstadiet. Beautiful ones, trash och saturday night är grymma.

Dagens musik tips. Suede - greatest hits

Kvicksunds duon Tomas Flodman och Patrik Gustavsson var de två som under onsdagen var på Malmahed för test träningen. Flodman har ju tidigare varit aktuell. Dock så körde vi doppboll med medicin boll där målen gjordes via nickar i ribban och en sten-sax-påse tävling så det blev aldrig någon underskrift. Men dessa båda herrar vore lysande att få in i föreningen. En riktigt målskytt och en stark snabb mittfältare.

Endasten dag på VFU:n kvar. Känns lite synd har trivts väldigt bra. En grym stämning på skolan och alla är verkligen jätte trevliga mot en. Underbart kul.

Svenskafans fan-tv med david fjäll gör lysande studio tv om och om igen. 08 fotboll och euro talk är nånting som ingen fotbollsintresserad människa får missa.

Vill även rekomendera footytube fotbollens egen youtube. De senaste målen och höjdpunkter samlade på en och samma sajt.

Är jag uttagen i a-laget så blir det handboll hela helgen.. Sen på måndag förhoppningsvis hockey. Växjö-AIK.. Om inte hockey sektionen läggs ned som vissa idioter vill på gnagarforum.

Har precis lärt mig göra länkar som ni kanske märker..haha..

En ledig kväll

Sitter idag och är hel ledig från träning och allt vad idrott heter.. Hade hoppats på att det skulle bli fotboll på sexan men istället Gothica. En bra film faktiskt rekomenderas för dom som inte sett den än. Själv tänker jag nog göra en liten klassiker. Scarface finns ju i filmsamlingen och det var länge sen jag tog mig igenom den. lite "say hello to my little friend" behövs ibland. Eller så blir det nånting med killing gänget vi får se.

Sitter även här och väntar på lauls bomb Man kan ju alltid hoppas på att det är någe stor namn till Gnaget men det lutar nog åt Rami Shaaban till Brajen. Eller nånting annat Martin Ericsson till sillstryp kanske. Vi får se.

Är inte family guy en ruskigt överskattat serie. Sett två avsnitt och har faktiskt inte förstått hur jag kunnat hylla serien förut.

På måndag kommer Gnaget till Växjö. Nu måste jag bara övertala någon att följa med och se på hockey. Har inte sett gnaget lira hockey på en jävla massa år men hoppas jag kommer iväg på måndag. Seger idag mot Huddinge under nya ledningen kanske kan skapa självförtroende inför matchen mot Lakers.

Men med tanke på mina tv vanor så kanske jag har blivit lite konstig när det gäller vad som är bra och dåligt.

Nu blir det lättdryck och mini pizza.

Nyförvärv och en ny favorit serie

Ryktas om att det är två nya ansikten som kommer dyka upp på MIF:s träning under kvällen. Inga namn nämda än men hoppas kunna få med nånting kring det under nästkommande dagarna. Eller gå helt enkelt ned ch titta ni som är intresserade.

VIP : Vallery Irons Protection med Pamela Andersson är en helt klart underskattad serie. Förmodligen det bästa under dagarna på tv. Har faktiskt gått förbi DOUL och Macgyver har ju slutat.

Har jag för mycket fritid?

Snart den 15 mystiken tätnar kring storsatsningen.

En stor dag igår. Superpippo klev förbi Müller i täten för mål i europa cupern och som Bosse P sa. Han står ju där. Denna man är ett mysterium, att man alltid kan vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Men han lirar bara CL nuförtiden va. Det var länge sen man såg honom i ligan.

DB sparkad också.. Utan att ha någon som helst insikt i nånting känns det faktiskt bra. Näst sist är inte så jävla bra. Bara hoppas sportchef Gozzi kan styra upp skutan nu.


Vilken hjälte

Inzaaaghiii

En sann hjälte..

kom ju på att

jag inte skrivit något om em-lottningen i det förra inlägget.

Ryssland: Sverige kommer spela 1-1 mot ryssarna.Tycker ryssland är ett undervärderat landslag med förmodligen en av världens bästa landslags ledare i Guus Hiddink. Har han någonsin misslyckats med ett landslag.

Grekland: minns ni Sverige-Turkiet 2000. Säger inget mer

Spanien: Tror Sverige har lärt sig läxan och grejar en poäng där också. Bara vi kan försvara vid hörnor. Jag tror även att någon mittback gör mål framåt.

Sverige går vidare till kvarstfinalen. Efter tre oavgjorda matcher så lyckas vi ta oss dit. Spanien vinner gruppen på sju poäng medans Sverige är det enda laget som tar poäng av Spanjorerna.  Ryssland-Grekland blir även den lika så Sverige tar plats i kvartsfinalen.

Spanien 7 2-1-0
Sverige 3 0-3-0
Ryssland 2 0-2 -1
Grekland 2  0-2-1

Portugal vinner guld. I finalen slår dom Italien.

MATS RUBARTH TILL EM TRUPPEN

Två blytunga förluster och ett roligt forum

Torsk mot jumbon med a-laget och b-laget stod för en mindre stark insats mot Eksjö. Att förlora mot Karlshamn får nog anses som en lite skandal. Kan vara bland det sämsta på den här niåvn men inställning slår klass. Revanch krävs vid borta mötet i vår.

Idag är det löpning och bad. Ingen Winnerbäck för mig. Det ska istället bastas och lekas i badhuset, eller nja mer simning och lite relax med laget. Ska även tvätta.. Det är inte alls så kul som det låter.

Är ute på VFU dvs praktik så jag har inte riktigt så mycket fritid som det annar brukar vara vid lärar linjen. Ligger just nu i sängen och skriver ett arbete om Watergate som ska redovisas i eftermiddag för ett gäng kunskaps törstande nionde klassare på TC.

En mycket intressant diskussion på forumet på MIF:s officiella. tycker jag gjort mig hörd med idel vettiga åsikter. Dock så är de nog som vanligt avundsjuka som ligger bakom det mesta. Men jag står fast vid det jag sagt. Sedan skiftet i fotbolls setionen så vet jag ju själv att ungdomsfotbollen prioriterats högt. Uffe har en klar idé om att det är ungdomarna som det ska satsas på vilket också anställningen av L-G bevisar.

Har även skrivit ett arbete om korea kriget 1950-1953 idag. Börjar få en ganska bra bild av kalla kriget nu.

Inte nog med tunga förluster. Lider även av tung huvudvärk och har fått ett nytt smeknamn av några handbolls spelare. "Afrika". Fundera på den ni som inte vet. Nu ska jag gå tillbaka till böckerna och skriva om vad följderna i samhället blev av Watergate.

MATS RUBARTH I LOVE YOU

RSS 2.0