Bomb??? Va fan.. Kasst!!

här har man setat länge och väntar på att Laul skulle släppa något seriöst i stil med Inzaghi klar för Gnaget eller vad fan som helst.. Men liksom.. Att han skulle provträna med Ljunskile.. Förslaget måste ha kommit fram under fotbollsgalan när mannen i fråga enligt rykten hade vissa problem med balansen. OSeriöst och övärdigt för någon som ska ses som en seriös journalist tycker jag.

Har precis kommit över ett Suede album igen. Måste säga att Brett och dom andra gamla hjältarna fortfarande håller.  Riktiga favoriter sen mellan och högstadiet. Beautiful ones, trash och saturday night är grymma.

Dagens musik tips. Suede - greatest hits

Kvicksunds duon Tomas Flodman och Patrik Gustavsson var de två som under onsdagen var på Malmahed för test träningen. Flodman har ju tidigare varit aktuell. Dock så körde vi doppboll med medicin boll där målen gjordes via nickar i ribban och en sten-sax-påse tävling så det blev aldrig någon underskrift. Men dessa båda herrar vore lysande att få in i föreningen. En riktigt målskytt och en stark snabb mittfältare.

Endasten dag på VFU:n kvar. Känns lite synd har trivts väldigt bra. En grym stämning på skolan och alla är verkligen jätte trevliga mot en. Underbart kul.

Svenskafans fan-tv med david fjäll gör lysande studio tv om och om igen. 08 fotboll och euro talk är nånting som ingen fotbollsintresserad människa får missa.

Vill även rekomendera footytube fotbollens egen youtube. De senaste målen och höjdpunkter samlade på en och samma sajt.

Är jag uttagen i a-laget så blir det handboll hela helgen.. Sen på måndag förhoppningsvis hockey. Växjö-AIK.. Om inte hockey sektionen läggs ned som vissa idioter vill på gnagarforum.

Har precis lärt mig göra länkar som ni kanske märker..haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0