se och njut

Ojojoj

Tårarna rinner nästa så vacker är det..


Finns den här mannen


Skrattade typ hela klippe

Rese skildring

21:00 gick tåget från katrineholm. En trevlig konduktör vid namn Rashid välkomnade mig och önskade mig trevlig resa. En trevlig kille. Hade jag haft lite längre tid hade vi säkert kunnat bli goda vänner men så blev inte fallet. Istället snodde jag en tidning från en gubbe med glasögon som snarkade högt. Tror inte han märkte något. Läst om Charlotte Kalla. Det va inte så jätte intressant men ett bra tidsfördriv.

21:58 var jag framme i Linköping. Hade tänkte mig slagga inne på perrongen ett par timmar men efter en kvart kom en argsint vakt som förmodligen hade pumpat i sig massa anabola så grinig och förbannad som han var. Men ut bar det. Såg på en skylt att det endast var 5+ vilket ju inte är sådär jätte varmt. Hittade som tur va en kur där det inte blåst och direkt kom det två stycken unga grabbar. En pet flaska sprit hade dom med sig och efter ett samtal sinsemellan kunde jag uttyda att den ena hade problem med sin jobbsökande eftersom han brukar skjuta heroin. Lite senare blev jag tilltalad och vi började diskutera mitt framtid yrke. Dock kom vi in på grabbarnas framtid och ingen av dom fick jobba med barn med tanke på deras förflutna. Antingen var det mycket ljuga eller så satt jag med två heroin beroende alkolister på 20 år. En mycket kufisk händelse.

22:45 gick deras buss. Jag tänkte då fortsätta läsa min bok men fick inte så mkt tid över. En kille med en väska och en massa öl stegade in. Öl ville han bjuda på men jag tackade nej. Han blev dock mer och mer onykter. Det kändes som att det va en ganska grov alkolist. Inte nog med det. Helt plötsligt dyker en tok hög människa in i kuren och skriker lite. Jag sjunker nu ner i min bok medans dessa herrar för ganska hätska samtal mellan varandra för att mitt i förenas i en skål. Enligt mitt passiva lyssnade så väntade alkolisten på sthlms tåget som skulle gå från station runt 6 på morgonen. Klockan var alltså runt 12 nu. Knarkaren var en ganska märkligt prick. Vad jag fick fram hade han samma dag blivit släppt från Linköpings anstalten och under dagen hunnit upp till sthlm varit för full för att få åka med på en ålandskryssning, blivit bestulen på sin mobiltelefon och skulle nu hem till Vimmerby för att knulla bruden och köpa lite schysst röka. Tror till och med alkolisten en stund blev medbjuden till Vimmerby för en trekant. Dock avböjde han för att han skulle träffa sin dotter i Sthlm. En mycket kufisk natt.

Sen kom tåget och då hände inte så mycket mer. Än att jag sov och förlorade dygnsrytmen totalt. Men så kan det gå..

Anlände till Växjö 07:15.

Enligt mig var Holegård och Basse dom två mest positiva överaskningarna i DM.

A-lags match imorn. Är med i truppen igen. grymt kul.. Möter Karlshamn jumbon i serien.

En sjuk resa

Ska snart skriva en rese beskrivning från nattens bestyr. Natten på Linköpings station var mycket intressant.


www.malmkopingsif.com
för dom som inte varit där förut.. Fotbollens hemsida. Man ser lite bögig ut tycker jag..

Men nu e de M*A*S*H

En helg hemma och en känsla av att man är gammal.

Hemma i Malmköping i helgen. Skönt att se att allting är precis som vanligt. Lyckades även krossa gänget på Chicago vilket kan vara min största triumf i helgen. Riktigt nöjd. Blev även en hel del fotboll. Halkade runt i hyddan i lördags och under söndagen var det DM.

DM så klart. Storken och Kricko med som reserver på läktaren. Vad gjorde detta. Jo äldst i laget blev man med sina tjugotvå år. Även lagkapten när man dök upp hemma bara sådär.. Väldigt trevligt förstås. Resultaten var ju lite sådär det går att läsa på Malmköpings hemsida där det för övrigt är en väldigt snygg startbild.

VM-kvalet kan bli riktigt katastrof. Tror det är dags att Sverige missar tyvärr.. Danskarna tar revanch och Portugiserna är för bra.. Tror även Ungern kommer skrälla mot oss. Tyvärr.

Måste äta något nu. 10 timmars resan från Katrneholm va tung. Och att tillbringa 3 timmar i Linköping med en alkis och en knarkare som precis muckat från anstalten kändes inte speciellt upplyftande. Men Vem är jag att dömma dom. Känns som alla gör sina egna val.

Första VFU:dagen. Det var riktigt kul att komma ut på fältet. Har en riktigt trevlig VFU lärare så jag är väldigt nöjd.


Till alla sköna Malmköpingslirare

Hittade den här dom flesta har säkert redan sett den.. men blev på bra humör här i tenta mörkret

Tillbaka till Italien

Måste bara ses om man varit med ett tag i laget.

Klar med tentan så jag tänkte ge lite åsikter. Dock så börjar M*A*S*H så det blir inte så mycket nu.

Orkar inte skriva om Kim igen den här gången.. Han lyckades ju iaf göra mål.

Jag blir bara mer och mer imponerad av Marcus Allbäck som i mina ögon är den största måltjuven i Svenska truppen. Hur ska man lyckas få med Zlatan Elmander och Allbäck i en startelva. Kanske peta Elmander. Han har haft det tungt sista landskamperna sen Zlatan kom tillbaka. Eller kanske ett 4-3-1-2 med Elmander släpande. Då slipper vi den eviga Kim/Anders diskussionen.

Kan inte annat än bara njuta av Englands misslyckande. Tycker det är fruktansvärt kul. Synd om Beckham men annars är det bara komiskt. Dags att börjar bygga ett lag kring fart och inte bara namn. Jag menar hur mycket speed finns det i det Engelska landslaget. Joe Cole är den enda i Rooneys frånvaro som har lite fart under fötterna. Lampard-Gerrard måste jag säga är överskattade. Men det lär man ju får höra nu. Samme har faktiskt rätt i mina ögon att Gerrard är kanske den mest överskattade spelare i elit fotbollen.

En grupp med Grekland Sverige Rumänien och Polen skulle inte vara helt fel eller hur.

B-lags match på lördag. Ska bli riktigt kul att lira igen. Blev inte så mycket förra helgen och nu börjar verkligen tajmingen sitta. Hoppas kunna ta en bänkplats på torsdag också. Kul som fan att vara med. Är bra fart runt om handboll ett väldigt trevligt matcharrangemang. Vilket jag har pratat om länge gällande fotbollen hemma.

Kul att läsa hur BP tänker kring sin satsning. Gå in på Jockes blogg och läs. Funderar på om det är rätt eller fel.. Kommer inte fram till så mkt men det känns som ganska vanligt..



Segt

Sitter med hemtenta så jag drar inte några åsikter om landskampen förrän till helgen. så ni får hålla er..

Det va en konstig syn

Bilder från fotbolls träningen. Att Kricko Ljunken och Storken placerar sig längst bak under uppvärmningsvarven. Det var en väldigt märklig syn. Har vi varit där förut.

Fan va det är tråkigt att tvätta. Sen är det träning så man missar tyska handbollen även denna tisdag. Har fått ett blåmärke mitt i handflatan. Det var något helt nytt. Trodde inte det va möjligt. Men kan ju vara på grund av mellanhandsbenet som jag förmodligen har en spricka i. Men men det man inte vet om har man inge ont av.

Sen har jag en fruktansvärd tandvärk. men det går nog över efter ett tag. Eller med åldern som jag brukar säga.

Laddar verkligen inför löpningen ute idag. Ska testa ryggen med lite lätt jogging bara så får vi se hur ryggen kommer kännas. Vore skönt om det verkligen kunde släppa så jag kan gå på riktigt hundra i alla situationer.

VFU nästa vecka. Helt plötsligt verkar alla lärare ha glömt bort hur mailen fungerar. Fruktansvärt frustrerande att inte få tag på sin handledare. Känns som om praktiken kan bli väldigt lidande av det.. Tyvärr.

Blir säkert 1-1 eller något imorn. Tror inte man ska vara så optimistisk alls. Em förbered er för Nord-Irland. Sverige kan mycket väl bomma avancemang.

Kände mig tvungen

Först ett citat från fotbollen igår Brasilien-Peru "Han får ju torg skräck där ute så ensam är han". Filosofera kring den ni. Så lever ni längre.

Sen en länk som bör uppmärksammas

http://www.youtube.com/watch?v=TVKVrWA89ko

Bara rent jävla kul tycker jag. Man blir lite avundsjuk. Den fick mig att gå med i gruppen "Jag önskar jag hade mustasch" på facebook. Grymt mäktigt

Annars så är det träning nu. Ska reta norden lite idag tror jag.. Har nog inget bättre för mig...


Årets partypingla

Haha Lotta.. Jag kan ju inte vinna både badpojke och partypingla. jag menar peruken under ökna festivalen vinner jag inte partypinglan med den. Liksom hallå. Annars kanske årets pooldopp. Finns många nakna sannngar kring bad i den poolen.. haha.

Träning ikväll fan så gutt. Ska nog trycka dit ett par riktiga pärlor bakom Jocke. Måste ju bli fotboll som uppvärmning eftersom vi varit så duktiga under helgen. 10 dagars ledighet från match för a-laget. Och b-laget kanske har match i helgen. vore fan kul med fajt. Är grymt sugen på en ny Kalmar mycket skott och många mål. Fast fan blir kul att träna nu när man har lite mål med det och inte bara kör för viktens skull.

Undrar hur mycket släkthistoria man kan blanda in i sina framställningar.

Ont i magen har jag.. Jävla kaffe.

Ska Laul bli sjukskriven igen. Eller "sjukskriven". Det vore synd, jag tycker han skriver mycket bra krönikor. Och framför allt ärhans blogg alltid intressant. Synd när spriten tar över ens liv.

Ska vara nykterist fram till jul. Kroppen mår nog bra av det.

Årets mest pinsamma:

Matchen hemma mot Tystberga. Totalt fall. Att alla kan vara så dåliga samtidigt. Tror det va då jag inte kunde andas efter att revbena åkte ur läge på en sidan. Men total kollaps. Fan va dåliga vi va.

Dagens fundering: Hur kan Brasiliens landslagha blivit så dåliga. Dom va nästa utspelade av Peru igår.

Fan va de e kul med handboll

Kan vara den roligaste sporten som finns. Funderade på det idag. Liksom sista åren i fotbollen har kännts som att man varit tvungen att träna och spela under vissa perioder. Som det är nu med handbollen att man verkligen går dit och tycker det ska bli kul varje träning. Grymt nice.

Inte mycket negativa rubriker som jag har läst. Man kanske inser att Spanien faktiskt håller en helt annan klass än vad Sverige gör. Blev lite ELfsborg varning över Sverige faktiskt. Har vi inte sett på länge.

Inte något nytt ansikte på upptakten. Trodde att det skulle vara iaf något kul att se. ELler höra om i mitt fall. Det va ju lite tråkigt löjliga säsongen borde ju vara i full gång. Är ju frimånad nu. Men en mittback från KSK är det jag hört. Kan det stämma. Jag är dålig på KSK spelare så kan inte gissa mig till vem det är heller. Men det måste ju ändå vara en klass spelare som kommer uppifrån. Försämras ju för en annan om man tänkt göra comeback.

Dock en massa spelare som slutar enligt rykte. Kåbring, Sebbe, Busken, Micke är väll dom som verkar hundra. Och det är ju ganska mycket rutin. Skulle nu eaz och kricko gå sönder så är det inte många över 20 kvar i truppen. Vet ju inte hur Mackan tänker inför året men kan tänka mig att han kanske gör några matcher i sommar som vanligt..

Fast värvas en mittback från KSK kanske jag kan pendla hem för en forwards plats. Det vore väll underbart och rättvist för mig att äntligen få spela på min rätta plats. För anbuden här nere är inte så attraktiva. En div 6 klubb utanför har lagt ett het bud. Eller några polare har gjort en intresse förfrågan.

Fan va kul det är med handboll när man lirar med vettiga människor och inte som jag hade när jag lirade hemma.

undrar hur det går med schiring och ljungmans os planer. Bara en tanke som slog mig.

Uppvärmningen i handboll är jobbigare än en hel fotollsmatch.

Ganska väntat ändå

Att efter landskampen upptäcka att dom visar snuten i Hollywood. Det kan vara dagens största leende.

Men en första tanke jag fick. Ska vi ha chans borta mot Spanien. Jag tror inte det egentligen. Tittar man individuellt för tillfället är det bara zlatan som skulle ha chans att gå in i det Spanska laget.

Men jag tror inte på siffrorna 56-44 till Sverige i boll innehav. Knappast troligt. Känns mer som polarna sa 70-30 till Spanien. Men vi brukar ju vara bra på at ha bollen i backlinjen.

Det går fortfarande inte att missa EM. Lika mot Lettland för det är ju ett lätt land att slå. Nu blir nog Bersa glad. Rubriker imorgondagens tidning:

Varför fick inte Kim starta.
Sidleds-Danne klarade inte uppgiften
Zlatan kan inte lyckas i landlaget
Ljungberg och Mellberg i bråk

Förstå ironin. Men någon av dessa kommer vara på löpet i både Aftonbladet och Expressen imorn.eller så har någon fått för sig att Lagerbäck ska sparkas igen. Kan vara en annan vinkling.


Den riktig prisutdelningen på gång.

Pris som inte delades ut under avslutningen 10/11 utan sparas till senare tillfälle:
* Årets badpojke
* Årets reseledare
* Årets vurpa
* Årets tuffaste återkomling

Tack Lotta

Jag undrar om vi kan ta något extra med där. Årets blondie eller något. Fast i och för sig Ljungqvist får ju inte vara med på mötena. Eller årets vilsegångna som vi letade efter under fredagskvällen i Spanien. Nej jag vet inte.. Men finns det en gin dunk finns det alltid intresse.

Börjar bli lite nervös inför ikväll. Startelvan är väll inte riktigt klar än. Zlatan skjuter oss till EM och alla tvivlare om hans storhet kan gå och göra nånting annat än att följa fotboll. Nej men 1-1 Mellberg kvitterar i 87:de

Vi kom fram till att vi växte upp under fel årtionde. Tänkt vad underbart det hade varit att väga upp under 70-talet. Studio 54, flower power ingen som tydligen bryr sig om utseendet. Va på studio 54 fest igår därav diskussionen och vissa klädes plagg kan man faktiskt undra hur någon någonsin kunnat köpa dom. Men kul var det.

DM va inte alls den åttonde såg jag. Utan redan nästa helg. Hagen du vet var jag finns :P haha. Nej men hoppas på ett bra resultat och att dom yngre får chansen nu. Kan bli säsongen när ungtupparna tar upp MIF till fyran. Jag hoppas på det..

Årets gindrickare måste ju vara en kategori också. Fast den vinner ju Lotta ganska enkelt.. Med tanke på hur bra kräftskivan slutade.

Årets räddning: Helt klart Johan Wansulin borta mot IFK Nyköping. När vi var ytterst nära tappa poäng. En av dom svettigaste räddningar jag någonsin sett faktiskt. Synd med knäna Johan är en riktigt bra målvakt som hade kunnat göra mycket nytta.

A-lags debut alltså

Japps nu va det dags.. Trycket från läktaren på att ta in den otränande sneskjutande vänsternian från GUIF har blivit för stort.. Eller inte.. Nej skämt åsido är uttagen till a-laget på söndag.. Så nu väntar en vit helg kan bli en intressant upplevelse det var länge sen.. Men någe bra måste man nog ha gjort eftersom man är uttagen i a-laget iaf.. Fem år utan handboll är ju ett tag men nu börjar tajmingen sitta iaf.. Kanske blir succé på söndag.

Inget nytt sen igår och jag har tyvärr inte hunnit forska kring det heller. Ska nog ta ett par msn konversationer imorgon för att snoka reda på lite nya rykten. Löjliga säsongen är ju det roligaste under året.

Det blir kul att se hur lagerbäck ställer upp på lördag. Fast det börjar bli mer och mer klartecken och det känns ju bra. jag säger som förut Sverige får en pinne och jag tror att det är en fast situation med någon mittback som ger 1-1

Jag tror och hoppas att Bojan är nominerad till årets mittfältare 2008 om inte tv4 misshandlar AIK ännu en gång.

Vore även kul om Milton fick någe pris i någon annan gala.. Typ årets fjant eller någe sånt i den alternativa fotbollsgalan.

Är Shaaban klar för Göteborg tror jag dom vinner även nästa år.. Men den stora frågan är kommer han vara lika full som Bengan på galan.

Hallo där ute

Ser gärna att ni skickar länkar till era egna bloggar till mig. Vore kul att få ett intressant bloggarkiv förhoppningsvis mest fotbollsbaserat. Och det är alltid kul att läsa andras åsikter.

Bojan klar. Given succé?? Nja, jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska ställa mig till det. Ola verkar ju ha bra koll på de flesta nyförvärven och Bojan är ju ändå ett etablerat namn ute i europa. Jag hoppas verkligen på stor succé och att han skjuter guldet till oss så klart. Men vet inte om man ska hoppas på för mycket. Han är ju inte en ny Wilton... eller är han.

Viljan, Sjösa, Åker, Eriksberg så lyder grabbarnas lottning i DM. Och jag tror jag är ledig just det datumet dm spelades. Haha. Är ju fortfarande Malmköpings spelare. Nej men skämt åsido det känns inte som en omöjlig grupp om alla är med. Och vid seger i gruppen så är det avancemang till semi direkt. Iår var det otroligt nog inte Värmbol och KSK som hamnade i dessa grupper.

Dojjan klar har jag hört iaf.. Sen en riktigt bra E-tuna forward och även en mittback från KSK är de senaste rykten jag har hört. Vet inte hur mycket substans det finns i dom. Men det va tydligen en större grupp spelare som skulle sluta men det var ju inte direkt ovänat. Kraven från MIF är ju större än vad till exempel VFC har och har man familj och barn så är det svårt att kunna motivera sig för att lägga ned så mycket tid på fotbollen. Men det är ju ett vägskäl, antingen ställer man krav och får en riktigt satsande trupp eller så spelar man för att det är kul och låter spelare ha ett liv utanför division fem fotbollen. Risken finns att man inte har någon trupp att satsa på.

Pris som årets buse. Är det verkligen något som ska uppmuntras eller är meningen att det ska gå åt andra hållet att klaga.  Vet inte.  Det va nog länge sen det fanns i någon förening iaf. Men vad vet jag. Känner ju inte till tanke gångarna kring det så då kanske man ska vara tyst. Det kändes bara fel när jag läste det.

Tänkte ge en riktigt stor eloge till Mattias och Jens som lyckats hålla kvar Juniorerna i elitserien. Det hade jag väldigt svårt att tro om jag ska vara helt ärlig men ett grymt jobb av både ledare och spelare. Det bevisar ju att det finns tillväxt om man har ledare som tar hand om spelarna på rätt sätt..

Undrar om Mackan fick ett omnämnande. Att år efter år ställa upp och pendla Uppsala-Malmköping för division fem fotboll. Borde faktiskt föreningen uppskatta mer än vad som är fallet.

Sen undrar jag hur jul uppehållet ser ut. Man kanske skulle hinna hem och göra någon träning där om det inte är helt träningsledigt.

Tar tillbaka mitt påstående om Peking i topp. Nu när de har tappat två av sina bästa forwards känns det väldigt tungt. Men blr det lika konstigt som 07 kan dom väll lika gärna åka ur som vinna.

Vad är det som händer med fotbollen

Italien. Ett av dom länderna som fotbollen förmodligen betyder mest i. Passionen, glädjen och även gråten från en Italiensk fotbollsarena kan nog ingen säga finns någon annan stans i Europa. Att se Pippo göra mål eller Totti få en lite knuff och man kan tro benen går av. Det är vad som än händer en sån otrolig glädje kring fotbollen både bland fans och spelare. Man lever verkligen för den både på och på sidan av planen.

Men det finns tydligen nånting som är så mycket större än verkliga fotbollen. Någonting som inte har med idrott att göra. Att kunna ha sådant hat mot andra människor bara för att dom besitter en annan åsikt. Det är ju bara fotboll. Inte går moderater och sossar ut på stan och bestämmer möte för att slåss. Politiken är ju ändå något som i nästan alla sammanhang är betydligt större än fotbollen. Människor dör ju inom politiken Anna Lindh och Olof Palme men det är ju i lika hatiskt.

Jag tror inte Olof Palmes mördare eller de som låg bakom mordet hatade honom i närheten av så mycket som de Italienska fansen som attackerade polisen hatar polisen. Det är ruskigt. Att nånting som egentligen bygger på att 22 svettiga människor springer och sparkar på en rund boll kan uppröra så mycket och skapa så mycket hat. Jag kan inte förstå det.

Varför funderar man inte en gång extra. Är det verkligen värt att slåss för att någon bär ett annat märke vad gör honom till en mindre värd människa. Liksom vad är det som gör att vi bli AIK:are, Djurgårdare, Romanista eller Milanista. Dessa människor skulle ju lika gärna kunna stå på andra sidan med ett annat märke och slåss mot dom som dom slåss med om pappa eller farbror hållit på ett annat lag. Det är ju inte genetiskt att man blir fan till någon klubb utan det är ju något som växer fram genom nya intryck.Och bara för att han har fått andra intryck och håller på ett annat lag förtjänar han att bli misshandlad.

Det här har ju inte med fotboll att göra. Jag kan inte förstå lyckan som vissa tydligen känner kring att utöva våld mot andra människor. Och varför måste den förstöra för våran fotboll. Men vad vet jag egentligen.

Krisläge?

Ska landslaget lyckas med att missa EM. Skade läget är ju sådär. Fast både Lundh och Wenström anser ju att det är ett riktigt krisläge. Kan inte riktigt hålla med- Nej en pinne borta mot Spanien blir det och hela drevet är nöjda igen. Tror i och för sig inte att Sverige måste ta någon mer poäng, jag tror faktiskt det kommer lösa sig ändå.

Fotbollsgalan imorn. Zlatan måste väll vara given för guldbollen. Under alla mina levnadsår har aldrig en svensk spelare varit så utmärkande i fotbolls europa som Zlatan för tillfället är. För Mjällby kan väll inte få den?

Ranking the starts kan vara det sämsta som någonsin sänts på tv. Ändå har jag sett tre avsnitt. Helt sjukt.

Kan en bojkott till en prisutdelning av en halvdassig division fem spelare ge samma eko som när Zlatan bojkottade fotbollsgalan. Nja. Men jag lever på att jag bojkotta våran egen fotbollsavslutning. Anledning är okänd. Förmodligen penga brist men låter coolare med bojkott än att man va för pank för att ta sig hem med tåget.

Ingen ny klubbaddress än. Kan ju faktiskt tycka att MIF på något sätt borde kolla om det finns intresse för spel under säsongen. Finns ju en sommar trots allt. Och även en höst och vår vid mittbackskris. Men man är nog inte intressant längre. Skulle nog höja medelåldern för mycket.

Undrar om Lotta fixade något pris åt mig.

Bli inte polis i Italien. Det är dagens vidsoms ord.

James Bond är förjävla cool. Men han slår inte maclane.. Dock så går ingen av dom upp mot Macgyver,,

Silly season i full gång

Äntligen. Den här biten av säsongen är ju nästan roligare än själva fotbollen. Nja det kanske är att ta i men det är riktigt intressant även nu.

Peking. IFK Norrköping alltså verkar värva friskt. Felxi Magro på gång och även islänningen från Hammarby. Gunnar Thor Gunnarsson tror jag, rätta mig om jag har fel. Peking rustar för att återigen bli en storklubb i Sverige. Det vore roligt om dom kunde lyckas det är en trevlig klubb som jag absolut unnar framgång. Så länge dom inte tar poäng av gnaget.

 Ljunskile verkar däremot ha lite knivigt. Bästa backen Leinar på väg bort. Peking verkar vara intresserade. Men det blir nog precis som senast för panos upp och sen ner direkt. Tyvärr det är roligt med lite Åshöjden lag i AS.

GIF Sundsvall uttalar sig. Vi vill göra som Göteborg satsa på lokala talanger. Men bor det typ inte lika många människor i Norrland som i trakten kring Göteborg. Och tror inte att alla dessa är intresserade av en karriär i sundsvall när dom kan åka ned och lira i fjollträsk :P

Ska man tippa AS inför nästa år säger jag att Norrköping, AIK, Sillstryp och Helsingborg slutar topp 4 nästa år. Fast det är ju långt kvar tills dess..

Årets publik:

Nej inte några från gnällgänget detta år heller. Tycker våran klack som stöttade oss dom sista matcherna ska ha en stor eloge. Helt underbart att spela när det blir lite inramning även fast 10 skrikande barn kanske kan mäta sig med BA. Men riktigt roligt tycker både vi och även motståndarna ansåg att det va ett kul inslag dom matcherna vi spelade hemma.

Porrmagnet i AIK. Get a life media. Men ja.. AIK upprör och syns hela tiden.. Det som gör skillnad på en "stor" klubb och en stor klubb

Nu har jag återigen upptäckt varför fotbollen gick före

Brutna fingrar onda handleder och inte möjligheten att kunna skriva på en vecka. Ja det va nog därför jag egentligen la av med handbollen. Det och knät då förstås. Just nu kan jag inte använda någon hand. Går knappt att skriva så det kommer inte bli så långt det här..

Hur fan är det egentligen ställt i Milan. ena dagen totalt utspelade för att andra dagen göra fem på borta plan. Vi går en mycket märklig säsong till mötes. Och inzaghi spelar bara CL som vanligt..

Mr jag är så lång så jag inte behöver kasta mig verkar vara tillbaka i målet.. undrar om Svennis satsar på Isak. Bara att hoppas det tar emot att säga det men jag tror inte Sverige kommer få fram en sån världsmålvakt på många år. Hoppas Svennis peter Hart nu och ställer in Isak imål nu.

Ska Cluj bli en svenska koloni. Går Shaaban dit så är är 3/11 svenskar i starten. Om nu Nirre tar plats. En klubb som ingen hört talas om kan nu bli den största svensk kolonin utomlands. Vore kul om dom kunde vinna ligan och lyckas med sitt mål att bli som Shaktar. Alltid roligt med klubbar som sticker upp. Rosenborg är ju också en sån. Grymt kul att dom kan snuva någe tungt namn på en plats i kvarten.

Tortuga vore kanske en plat man skulle flytta till om man var pirat förr i tiden.

Årets magplask.

Inte något av dom hoppen som gjorde i polen i Spanien och inte heller nånting som hände på banan båten. Nej skulle vilja utnämna matchen mot Björkvik borta som de sämsta under många år. Ingenting fungerade varken anfall eller försvars spelet. En mycket märklig match där inget lag egentligen var med i matchen. Tycker synd om dom som faktiskt va där och bevittnade skiten.

Något är sönder i högerpekfinger.. Men det går nog att lira med ändå.


RSS 2.0