En helg hemma och en känsla av att man är gammal.

Hemma i Malmköping i helgen. Skönt att se att allting är precis som vanligt. Lyckades även krossa gänget på Chicago vilket kan vara min största triumf i helgen. Riktigt nöjd. Blev även en hel del fotboll. Halkade runt i hyddan i lördags och under söndagen var det DM.

DM så klart. Storken och Kricko med som reserver på läktaren. Vad gjorde detta. Jo äldst i laget blev man med sina tjugotvå år. Även lagkapten när man dök upp hemma bara sådär.. Väldigt trevligt förstås. Resultaten var ju lite sådär det går att läsa på Malmköpings hemsida där det för övrigt är en väldigt snygg startbild.

VM-kvalet kan bli riktigt katastrof. Tror det är dags att Sverige missar tyvärr.. Danskarna tar revanch och Portugiserna är för bra.. Tror även Ungern kommer skrälla mot oss. Tyvärr.

Måste äta något nu. 10 timmars resan från Katrneholm va tung. Och att tillbringa 3 timmar i Linköping med en alkis och en knarkare som precis muckat från anstalten kändes inte speciellt upplyftande. Men Vem är jag att dömma dom. Känns som alla gör sina egna val.

Första VFU:dagen. Det var riktigt kul att komma ut på fältet. Har en riktigt trevlig VFU lärare så jag är väldigt nöjd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0