En sorgsen dag

Efter en hel dags studier.. eller ja iaf nån timme.. eller nja 45 minuter studier så läser man på GF. Nicklas Carlsson klar för Göteborg.. Klart jag förstår honom med tanke på hur han blivit hanterad av AIK men varför kunde det inte bli utlandet. Nicklas den kanske största AIK hjälten senaste åren. Vem minns inte när Anders Svensson blir intrvjuad gråtande 2006. Det är stora bilder. Sen när han mot Örgryte följer med Ari till sidan och tjuvlyssnar på dom taktiska råden. Varför kunde ni inte behålla denna ikon AIK. Och varför måste vi se honom i en annan allsvensk klubb.

30-30 med b-laget mot Kalmar i helgen. Har kommit igång nu lyckades dunka dit nio framåt. Och nu börjar man känna sig tränad också.. Kan nog bli en lyckad fajt även på lördag hoppas jag.

Väntar på beskedet Öhrlund till APA nu.. Då har mina två största AIK hjältar 2005-2007 försvunnit.

Värvar Milan Mongo då har jag lagt ned allt vad italiensk fotboll handlar om.. Då finns det inget intresse och ingen respekt för italiensk fotboll kvar. Har man ambition att vinna cl kan man inte värva en gråtande liten pojke från partille. Värva vem fan som helst. Ställ in Uffe Harlin på mitten istället. Bara jag slipper se Kongo i Milan.

Årets Jesper Jansson:

Avhopp kommer det ju alltid under ett år. Men att sticka för att man inte får chansen i a-laget efter en längre tids sjukdom tycker jag är svagt. Tycker Berglöv absolut borde ha bitit ihop iaf en månad till. Sen vet man ju inte hurvida diskussionerna mellan MIF:s styrande och fader Berglöv påverkade men det låter jag vara osagt.

Funderade en stund på Brorsson men nja. Han har ju gjort en träning och han satsar ju inför nästa år. Eller?

Det är skandal tv mellan 18:30 och 19:00. sämsta tiden under tv dagen.

Igår gasade Macgyver en hel armé till söms med hjälp av en spegel. Imponerande. Ni som vill ha fullstädning redogörelse säg till på msn.


Stå för dom misstag man gör

Hoppas många såg tv3:s insider igår. Väldigt intressant. Jag tycker verkligen att det är jätte bra att någon tv kanal verkligen vågar ta upp just en sån här fråga. Men. Att ta en bild på styrelse medlemmar från BA med Rikard och påstå att det är firman. Snälla. Kan man inte försöka förankra sina påståenden lite mer. Jag tror inte som till exempel bajen bladet idag påstår att Rickard umgås med huliganer. Nästan så man börjar skratta. Fast vad vet jag.. Han kanske hinkar pilsner med firman vem vet.

Varför tas inte det största problemet i supporter sverige upp. Dom värsta matcherna att gå på är ju sthlm-sillarna. Vilka klubbar det än är.

Hoppas tv3 får en reprimand för sina misstag något straff måste ju ges när man rent ut ljuger. Samtidigt hoppas jag att dom på ett ärligt sätt kan driva vidare det här. Så att våldet försvinner.

Kul att se Robban Aschberg på bild med en DFG medlem. Att rannsaka sig själv och ha ryggen fri innan man ger sig på andra borde vara aktuellt. Det är synd för jag har alltid gillat Robban men ja nu. Tappade stora delar av respekten.

Vad gör APA:s bidrag i panelen.. Man blir gråtfärdig. Hör ju inte hälften av vad han mumlar fram.

Men det är väll som vanligt. Må de hata oss blott de frukta oss. Vi är gnaget AIK

Men istället vilka är årets smyg gayar:

I det här fallet skulle jag dra in Holegård och Pontus. Att se dom i Spanien på dansgolvet till YMCA det borde vara något historiskt i 2000 historia angående MIF. Fast våra resor är ju väldigt lugna mot förr. Våra ledare har ju inte legat mitt i bussen och spytt som det har försikommit med ungdomsledare förr i tiden. Även fast det kanske varit mycket Jäger ibland. Men Pontus och Hole den gången jag går ut officiellt med en onormal läggning då ringer jag er som dans coacher :P

Nu e det myggan. slepp tight friends

Ytterliggare funderingar

Ligger här och har precis avnjutit ett avsnitt av Macgyver. Förmodligen den bästa serien på tv just nu. Som en klasskompis säger. Det skulle finnas mer män som honom.. Kan inte mer än hålla med.

Funderar även över hur ytterliggare stavas. Kan någon ge mig ett svar.

Bojan till Gnaget? Har han någonsin tillfört något nånstans. Men helt klart intressant tycker jag.

Att Iniesta och Xavi båda två är 1.70. Det tyckte jag va intressant. Och ändå så jävla grymma det är stort.

Ikväll avgör Inzaghi. 2-0 pippo gör båda.

Årets domarinsats: Julita-MIF 3-4. Vet inte vad karln heter.

Måste ha varit den mest publik vänliga matchen på många år. Många mål en solbränd domare som betedde sig som en Frisk/Flöjten wannabe. Konstiga domslut matchen igenom. Men att släppa in 3-3 med en minut kvar och ändå lyckas trycka in 4-3 måste anses som en bragd eller något. Ingen annan domare hade ens funderat på att blåsa straff. Men det krävs en djupledslöpande bandy spelar för att ramla lätt i straffen. Men domaren blev iaf ytterliggare en i raden av talangens kompisar.

I hård konkurrans med rädda pojken från premiären.

Damien Rice. En ny upptäckt för min del. Bra deppar musik. Passar oss AIK:are


Är det så stor skillnad

Har precis sett Barcelona spela 0-0 mot Rangers. Ett par frågor kommer direkt. Om man har en av världen kanske fem snabbaste spelare varför spelar man inte en boll i djupled på 90 minuter. Ligga på sista gubbe kanske bara är något för korpen men ja. Hade kanske varit en lämplig idé. Sen att se alla stjärnor vara så stillastående när dom får boll. Spela på spelare i rörelse kanske också bara är något för oss på korpnivå.

Men som sagt va det är ju en grym skillnad men grunderna kanske borde vara likadana. Men vad vet jag. Man kanske ska vara stillastående och passa fyra meters pass.

Utan att vara elak men Bosse Pettersson. Vem fan är karln. Går det att vara tråkigare och mer "no shit sherlock". Värva honom till fyran. Tror även han skulle lyckas bredvid Kåmark.

Tack lotta för infon. Och det gick alltså att få med Pompa, grymt kul för er tjejer. Undrar om kraven från förra året ligger kvar =)

Ska nog ta en sammarin nu. Mycket chips dipp och lösgodis har gjort sitt. Även pannkaka med sylt och grädde idag. mmmmm. Men magen har växt säger mina närmaste.

Måste bli tre poäng mot Shaktar. Annars är nog Carlettos dagar räknade.

Gnaget gjorde jobbet igen

Dock kan man ju utläsa att AIK inte alls la sig den här gången utan var det bättre laget. Men som vanligt anno 2007 så grinar ineffektiviteten gnaget i ansiktet.. eller hur det nu stavas. Bengan hade ju tydligen varit grym. Och det är kanske imponerande att en pesnionär kan vara allsvenskans bästa målvakt. Men inge dumma uttlanden iaf. Men nu är både media och fans nöjda ingen lägg match bra.

Men det verkar som BP inte har för ambition att vinna sista fajten. Men som sagt nu har Gnaget gjort sitt nu är det upp till Sillarna att avgöra.

För att börja med den lilla följetång jag hade tänkt ha kring årets personer så börjar jag med.

Årets mest inspirerande:  Tony Fowler.

Vilken underbar människa. 40+ och var nog den som mest av allt ville vinna. En sån grym inställning. Dom få veckorna jag lirade med karln har jag nog lärt mig mer om inställning än under 22 år innan. Hoppas han kan spegla det nya MIF under många år.

Har nog för övrigt åkt på en hjärnskakning. En rak höger på handbollen igår gör att jag har en liggande ställning i sängen.

Boston tea party är nog det sjukaste jag sett på mycket länge..

Det är fan märkligt

Från att jag verkligen hatat Jose Mourinho till att man helt plötsligt önskar att han satt på den där stolen. Carletto eller Carlo Ancelotti som ni förmodligen känner igen honom som. Är det inte dags att ta klivet åt sidan. Både Silvio och Galliani måste ju någon gång få nog. Jose var i Milano och satt med grabbarna på heders läktaren en match. Blir det inte Engelska landslaget så borde det vara ett givet val för Milan styrelsen just nu. Vi får förmodligen med Drogba med tanke på hans situation. Tänk er Ronaldo Drogba och Kaka som offensiv trekant. Med Pato och Super-Pippo som ersättare.

Match ikväll. Tror både AIK och Halmstad grejar en pinne men Göteborg vinner ändå guldet. Kalmar slår inte AIK medans Göteborg tar tre lätta i sista. Av tre onda ting tror jag ändå jag helst ser guldet hos sillarna på glenngården. Jag menar Apa IF får verkligen inte vinna. Kalmar ja. Det vore skandal för Svensk fotboll om tre bröder Elm (skulle tro att dom va med i bonde söker fru) kan ta ett lag till sm-guld.

Vore kul om det kan komma lite nytt om nya spelare på hemsidan. Med tanke på att föreningen skulle satsa. Och när är avslutningen. Har förmodligen inbjudan ligger hos mor och far men har inte hört något.

Sopranos kan vara den bästa serien just nu. Har precis kommit över hela serien och njuter i fulla drag. Något ni alla verkligen borde se. Gandolfi är faktiskt helt lysande i sin tolking av aggresiv, maktberoende maffia ledare. Fler sådana serier på tv.

Fortfarande inte någe kontrakt med någon division 6 klubb här nere. Kanske får pendla hem för b-laget nästa år. Om spelare försvinner så är det väll just b-lags forwards som det krävs. Fast jag spelar bara om Ljungman är spelande tränare och gör mig sällskap på topp. Vore nog ett intressant forwardspar. Ska kolla om Öster har intresse av oss till nästa år.

Sen tycker jag att det är orättvist att klaga på landslaget. Det vet man väll själv hur det vara när man va tretton och yttermittfältarna var utfyllnad. Liksom långa bollar på bengt. Utan Chippen, Ljungberg och Alex blir det tyvärr så.

Hade tänkt ta på mig att göra lite små utnämningar i stil på bersas från avslutningen 05. Kommer nog en per dag så länge jag har vettiga uppslag att göra det på. Börjar nog imorn.


Rex eller Sami

Vem har egentligen mördat Maggie Horton? Spänningen stiger.

Kommer Nicole lyckas förföra Brady?

Är fortfarande bitter över att Kim får speltid.

Irish coffee är förjävla gott.. Något man lagt märke till nu när man kommit till Växjö.. Helt underbart :D Man har börjat uppskatta livet mer helt plötsligt.

Nu kan det mycket väl vara inbokade fester resten av hösten.. Hur kommer man må när året är slut?

Jag tror att IFK Göteborg vinner sm-guld..

Nu åter till Days of our lives. Undrar om man har för mkt fritid. Är väldigt bedrövad över att jag missade macgyver idag..


Då va vi här nu igen

Att jag ska kritisera Källström det är väll inget nytt.. Men jag tror faktiskt att man skulle ha svårare att springa förbi en kona än honom.. Kicki Bengtsson hade varit bättre idag..

Men för att gå igenom Lagerbäcks tanke med lite Brasilien 98 spel 4-2-2-2 så blir det ju lite tunnt när yttermittfältarna är en överviktig gråtande baby från partille och defensiv specialisten Micke Nilsson. Varken Zlatan eller Elmander fick ju nån hjälp.

Nu kommer media kritisera Zlatan och på något sätt lyckas dom säkert få in att Mongo va bra..

Kom precis fram till en bra lösning.. In med Cosmo Kramer som vänster ytter han skulle iaf vara ivägen för det är han ju duktig på i Seinfeld.

Fast såg inte Petter lite vek ut i närkampen. fast kan vara svårt i dom lägena när man har för hög fart.

Snyggt tifo.. Tröjan va grym..

Tycker även att man borde kunna byta ut kommentatorerna.. När dom efter Sveriges mål säger.. Nordirland ger nog inte upp chansen finns ju fortfarande.. ja tro fan de.. Kanske borde göra Kim till expert.. Dom är man ju redan irriterad på.. Ge honom kontrakt med tv4 så kan han och Kåmark diskutera..

Johan Mjällby for president.. Han kan iaf bra mycket mer än dom andra känns det som.. Kan vara för att han är en stor hjälte helt enkelt..

Bittert som fan iaf.. Men summa summarum. skicka Kim till Indonesien och försök att inte bli så beroende av två spelare.. Chippen och Ljungberg kan faktiskt vara skadade i ett slutspel också..

Ny landskamp

Ska bli kul att se hur Zlatan agerar med sin nyfunna form. En riktigt intressant match faktiskt.. 2-0 till Sverige allbäck gör båda sista kvarten efter att han kommit in istället för Elmander..

Tisdagar på stallarna är alltid lika intressanta.. Utbytestudenter överallt.. Men jag och Magnus har nog kommit fram till lösningen tror jag.. Hans tisdags namn är Dimitri från Lettland och jag är Kostas från Grekland.. And we studied very hard in our country to get here.. Det enda sättet att lyckas tror jag..

Blir det seger ikväll är det nog en ganska onykter tillställning som man kommer vingla från ikväll.. Börjar ju inte förrän 8 imorn så :D det kostar att ligga på topp säger dom..

Har hört rykten om att det ska finnas många klubbar med forwards problem. Wohoo :D

Julen är väll bara ett pr knep av alla affärer för att tjäna extra penger.. Bojkotta julen för gott allihop.

Är för övrigt invald i Festingarna.. Norrlands festkommité här.. Och vad innebär det egentligen.: Ja ännu mer festande naturligtvis.Plus att jag får en snygg tröja :D

Kommer bli mer personligt här som ni kanske har märkt..

Fundering

en sak som kan ha påverkat resultatet iår kan ha varit att jag spelade mittback med sju olika spelare under säsongen. Sen kan man lägga till dom matcherna jag inte var med och då var det alltså ytterliggare tre olika varianter av mittbackar.

Ha det i åtanken när ni summerar säsongen. Sen påverkade det ju även att jag inte spelade forward men det är ju en annan historia.

Nu ska jag sälja bal biljetter.. Sketa roligt..

Spanien

Oj vilken skön resa.. Dock inga riktiga Norénare att prata om och sen har jag lovat att inte skriva så uttömmande om resan heller.. Men en grymt skön tillställning där jag tror samtliga hade grymt kul. Och det hölls på en vettig nivå dessutom..

Skönast senaste tiden är att mongo är placerad på bänken i landslaget. Men kan bli på bra humör av betydligt mycket mindre.

Hoppas Gnaget lägger sig mot Sillstryp allt annat är tjänstefel..

Väldigt mycket i skolan för tillfället så jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera.. Sen är jag ganska slö också som alla förmodligen vet..

Segersviten bröts med handboll i lördags. Domarskandal eller så va vi skit dåliga vet inte riktigt..

Roligt att inlägg som inte är snälla alltid tas bort på hemsidan. Demokrati naturligtvis..

Nu gäller det bara att hitta någon trevlig division 5-6 klubb i Växjö som lider av forwards brist.. Sen är det väll snart fri månad..


RSS 2.0