Är det så stor skillnad

Har precis sett Barcelona spela 0-0 mot Rangers. Ett par frågor kommer direkt. Om man har en av världen kanske fem snabbaste spelare varför spelar man inte en boll i djupled på 90 minuter. Ligga på sista gubbe kanske bara är något för korpen men ja. Hade kanske varit en lämplig idé. Sen att se alla stjärnor vara så stillastående när dom får boll. Spela på spelare i rörelse kanske också bara är något för oss på korpnivå.

Men som sagt va det är ju en grym skillnad men grunderna kanske borde vara likadana. Men vad vet jag. Man kanske ska vara stillastående och passa fyra meters pass.

Utan att vara elak men Bosse Pettersson. Vem fan är karln. Går det att vara tråkigare och mer "no shit sherlock". Värva honom till fyran. Tror även han skulle lyckas bredvid Kåmark.

Tack lotta för infon. Och det gick alltså att få med Pompa, grymt kul för er tjejer. Undrar om kraven från förra året ligger kvar =)

Ska nog ta en sammarin nu. Mycket chips dipp och lösgodis har gjort sitt. Även pannkaka med sylt och grädde idag. mmmmm. Men magen har växt säger mina närmaste.

Måste bli tre poäng mot Shaktar. Annars är nog Carlettos dagar räknade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0