Tråkdag

Ytterliggare en dag snart till enda.. Har setat här (eller suttit för setat är inte ett ord enligt vissa människor) och lökat i två dagar med feber och allmän dåsighet.. Missar både biljettsläpp och sivans jobbet imorgon inte alls så roligt.. Men men inte mycket att göra.. Vänter just nu på att tjejen ska komma hem med en godispåse till mig efter sin promenad.. Sen blir det faktiskt inte CL fotboll.. Har blivit en jävla toffel så det blir DH sen sista 30 av fotbollen.. Riktigt illa.. Men ibland är det absolut värt att offra sig.

Hockey VM startar på lördag.. Känns inte det otroligt "jag orkar inte bry mig".. Fast man lär nog sitta där ändå..

Längtar tills Augusti.. Nya tvåan.. Äntligen lite utrymme.. Fast vi är två på den så det blir kanske inte mer utrymme.. Men framförallt ett hem som inte ser ut som en knarkarkvart och inte är 27 kvadrat..

Frazze Tyson klar som ass tränare.. mi like..

Hockey på uppsving

Äntligen äntligen.. AIK på väg mot ES i hockeyn igen.. Eller nja.. Vet inte riktigt om två nya spelare kan lyfta ett helt lag.. Men iaf ett ställningstagande att vi nöjer oss inte med allsvenskan vilket jag gillar.. Både Heino-Lindberg och framför allt lill-Dicken är klasspelare.. Dick håller fortfarande värdsklass medan Heino är en coming man.. Kan nog bli riktigt bra nu när även en riktig hjälte förlängt.. David Engblom..

Fotbollen vill jag inte prata om.. Totalt odugliga och har ändå tagit tolv pinnar.. ja ok.. Eller..

Förlust Björkvik borta.. Skulle gärna få en kommentar av någon som sett eller deltagit i matchen om hur de såg ut..

Sjuk, förlust och stundande praktik

Vädret är fint som aldrig förr.. Skulle gärna lägga mig i solen ett par timmar nu på min lediga dag. Bara det att feber och allmän tröthet sätter stopp. Sover typ 12 timmar per natt för tillfället vilket kanske inte är sådär jätte lysande.. Men bara jag blir frisk så blir det nog bättre.

VT eller Västra Torsås som vi heter förlorade mot några med tröjor som blåvitt i premiären.. Är relativt nöjd med min egen insats börjar hitta lite bättre nu. Spelade sista 30 som ensam mittback i 3-4-3 verkar vara så att jag blir nedplacerad där igen.. Bittert. Men ja.. Handbollen börjar ändå snart så det kan vara bra med att spela på en plats där jag slipper springa så mycket.

Näste vecka är de dags för VFU eller praktik som det kallas. Två veckor och ska skriva om kursplanen inom historia. Det kan bli intressant. Skönt att lämna skolan är iaf och komma ut på fältet och göra någon nytta..

Svennis avgår.. VIlken storklubb ska han till nu?

Solsken

Helt otroligt vilket underbart väder som kommit till Växjö. Gjorde igår ett fotbollspass i shorts och t-shirt helt underbart.. För övrigt så är fotbollen riktigt kul. Synd att kvalitén är aningen skiftande bland spelarna men de är kul som fan att lira.. Finns en del guldkorn iaf.. Fast förhoppningsvis blir det högre upp till nästa år om jag ska spela..

Väntar på tjejen.. lagar mat nu sen blir det någon timme i solen förhoppningsvis. Ska fika med hemkomna Mia idag också.. Mucho trevligt..

Blir Sivans jobb till helgen.. Dåligt med folk så är det någon student som är intresserad får ni jätte gärna höra av er.. Riktigt kris för tillfället med folk..

Ny kurs..Verkar ha en riktig sköning till lärare.. Global historia.. kan absolut bli riktigt nice.. Men nu ropar maten från käken..

Anrell dagens man

Måste bara säga att efter att man blivit matad av skriverier om skandaler och bla bla bla angående Bajen-Gnaget så tar faktiskt Lasse Anrell äntligen fram en annan sida. Media som alltid är oskyldig till allt kanske inte är det. Hans krönika i aftonbladet idag är mycket läsvärd..

För att läsa den klicka här

Men nej jag tycker inte det är okej att göra som fansen gör.. Men jag tycker inte heller att det ska vara dessa man skriver spaltmeter om när det faktiskt har spelats en fotbollsmatch.. Det är precis det dom är ute efter att få synas..

0-0 i debuten i Västra Torsås.. Ingen större match.. En ljumske som gör ont efter ett brutalt överfall, dock utan att domaren blåste. Men jag är iaf hyfsat nöjd. 2 av 5 ger jag mig själv. Kan betydligt bättre men första matchen på mycket länge..

Hjälte sittningen blev en stor succé.. länge sen jag hade så kul.. Kommer säkert upp bilder på norrlands hemsida eller i någons facebook trots förbudet mot detta och jag förmodar att Växjö puls säkert  var där också..




Debut imorn

Dags för fotbollskorna att dras på igen. Västra Torsås har genrep imorgon. Och centralt på mitten är min plats om jag får tro tränaren rätt. Äntligen längre upp en mittback.. Dags att bevisa att det är där man ska vara trots att det är motsvarande division 7 hemmavid. Men kan vara kul.. Många yngre som säkert kan dra nytta av att få ut lite äldre rutinerade spelare..

Naturligtvis ska Oprah komma igång.. Spyr på henne..

Sittning imorgon.. Mycket att göra idag.. Sälja biljetter till klocka 1 sen ska jag fixa lite saker till tjejens förfest ikväll och skriva på kontraktet för den nya lägenheten. För att sedan fixa pastasalladen inför imorgon.. Inte jätte kul men känns nödvändigt..

Har precis kommit hem från salstenta i religionsvetenskap kristendomen.. Inte jätte intressant men har förhoppningar på att jag ska klara den iaf.. Vore nice..

Fast frågan som är viktig just nu.. Hur många kilon har Eaz gått ned och har han hittat målsinnet. Kan någon svara på detta.. Med Eaz på målhumör går MIF upp i fyran.. Very nice..


Superhero

Jag vill va din hjälte hurrö som en vis man en gång översatte en känd engelsk ballad. Superhero sittning som analkas och min klädsel kan bli ytterst intressant. Tillsammans med CJ har jag skapat en mycket intressant idé som kommer genomföras.. Bilder på detta kommer förmodligen komma.. tyvärr..

Träning idag igen.. Benhinnor ljumskar ja allting verker och gör ont.. Stackars mig helt enkelt.. Nej men kroppen är sliten så det blir förhoppningsvis lugnt ikväll.. Sen blir det fest med CJ och Rubin och målet är att marknadsföra sittningen utav bara helvete.. Hoppas det lyckas..


Först ut

Nu har Bersa dragit igång en artikel serie på hosjöopen bloggen.. In och läs jag har varit först ut och som jag säger det är bara vinst som räknas.. Länken finner ni i förra inlägget nedan..

Fy fan så sliten

Gjorde mot första fotbollspass med Västra Torsås igår. Tydligen vill dom att jag ska lira på lördag men det känns inte direkt om kroppen är inställd på det. Är ju sittning på lördag dessutom. Men kul med fotboll igen, lite synd på gruset bara.. Division 6 är ju lite lägre än vad man är van med men det var en upplevelse detta också.. Inte direkt lika strukurerat men förhoppningsvis ska man äntligen få slippa stå mittback.. Som bekant har jag tjatat ex antal år utan att få något gehör hos tränare Hagen men nu ska jag uppåt i banan äntligen..

AIK poäng igår.. Såg bara sista trettio. Inte mycket att säga.. Publiken beter sig som svin. Borde slänga in dom i något turkisk klack eller något så dom kan få gäng spö och det rejält.. Annars va de väll ganska okej.. Tony G ger bort poängen.. Norling stark taktiskt sista kvarten. Enligt mig var det hans drag som gav oss poäng. Daniel Arnefjord håller inte.. Kanske dags att byta ut honom.. Wallid Atta ser ju grymt het ut. Hammarby supportern Stefan Johanesson låg iaf bakom vrakens mål.. Missar en solklar frispark till Bojan på mittplan som sedan leder till frispark och mål.. Grymt snygg frispark ska sägas. Straffen är kanske billig jag vet inte.. Personligen uppfattat jag det inte riktigt som straff direkt men han står väldigt bra utplacerad..

Personligen tycker jag det är värre att skjuta raketer på en kameraman än att kasta papper på en filmande fjolla men alla tål vi olika mycket.. ska bli kul och se vilka som får värst böter..

Salstenta på fredag.. Religions historia. Vilket mörker.. Bo Nylund. Varför har du någonsin skrivet en bok.. är det enbart för att jävlas med mig..

Hosjöopen bloggen uppe nu http://hosjoopen.blogspot.com

In och läs och följ sommarens arrangemang

Steven Gerrard

Världens mest överskattade fotbolls spelare..

Oboy.. Vilket vackert väder

Har nu får tredje gången på mindre än en vecka varit ute på länge promenad.. Kanske är en bra sak ur motions syfte det här med förhållande. Har börjat upptäcka Teleborg lite mer nu.. En riktigt mysig promenad idag men glassavslutning..

Möte och möte idag.. Ska på festkomitte möte med HF och sen blir det utskottsmöte med norrlands.. Fullt upp som vanligt.. Kanske ska ta tag i pluggandet också men vetifan.. För fint väder.. Funderar på att ringa Lalle och sätta sig i en brasse stol och dricka öl.

Jag saknar en ledig helg utan någonting nykter hemma helt ensam utan någon människa i närheten.. Ibland känner man bara att man skulle behöva en sådan..

På måndag börjar storsatsningen inför nästa år.. Handbollen så klart.. Och imorgon ska jag göra mitt första fotbollspass. har ännu inte bestämt mig om jag ska lira.. Men ska nog testa någon träning.. Har inte hört något hemifrån heller så jag förmodar att gratis utlåning är det som gäller om jag ska lira. Kanske ska ringa någon dag och kolla med styrelsen vad som blev sagt..

Dags för mat iaf..

Pelar målning och skandal resultat

Kom precis hem från pelarn.. Ett av de största mästerverken någonsin har precis skapats. CJ och jag la en fin grund i fredags och idag fullbordades mästerverket med fin hjälp av Marcus och Linnéa.. Riktigt nöjd är jag faktiskt.. Nästa likte stolt.. Eller egentligen ser det förjävligt ut men det får man kanske stå ut med.. Men konstnär är väll det sista man är..

3-0 borta mot ellos.. Farhågorna om konstgräset blev sanna.. Men tycker fan tv har en bra sak.. Man pratar om krav på hur gräsplanerna ska vara. Eftersom vissa lag fuskar med sin matta så att den gynnar dom själva.. Samma med bollarna att det inte finns regler för vilka bollar som ska spelas med.. men det första man ska göra är att förbjuda det där jävla konstgräset från svensk fotboll. Hur ska vi kunna ha talanger kvar i Sverige när man är tvungen att spela på den skiten..

Men nu ska jag fortsätta följa Filip och Fredrik.. Oerhört intressant faktiskt..

Lena Holmén

Känner bara för att hylla våran nuvarande religions lärare.. Är nog den enda läraren hittills som föreläst på ett intressant sätt..

För övrigt så sitter jag och börjar bli lite smånervös. Dags för viktig match ikväll. Seger är väldigt viktigt och nu när Dulee äntlige är borta från truppen så kanske det kan bli tre poäng. Synd att Bojan är skadad bara..7

Kvällen innebär möte med Smålands och streamad fotboll även idag.. Sittningen börjar ta form och med tanke på Skånes succe så hoppas vi att det finns bra underlag för denna också..

Man har valt fel land att bo i.. Mycket billigare i Tyskland..

Stream

Har nu hittat en ny favoritsida på nätet som vi sport intresserade studenter verkligen kan ha nytta av. Väldigt mycket streamad idrott.

Länken hittar ni här

I övrigt en ganska seg bakfylle dag. Jag såg Göteborg-örebro och Göteborg stiger mer och mer fram som favorit till sm guldet. Var en mycket imponerande insats faktiskt.

Sporten nu sen blir det nog någon film och sova ganska tidigt.. Skola hela veckan så det är rätt mycket nu..

Halleluja moment

Jag skulle ju bli någon form av blogg beroende hade jag planerat..Det dog efter två inlägg typ men men.. Ska ta upp den kampen någon gång när jag får tid..

Hur som helst var nog igår min lyckligaste sivans kväll någonsin.. Lili och Susie spelades.. Jag var på dansgolvet 10 minuter på hela kvällen men under den tiden spelades Lili och Susie jag är helt lyrisk och väldigt lyckligt bara..

En grymt kul sittning iaf. Förfesterna är faktiskt något jävligt bra. Tycker att man absolut kan gå på sittningar istället för att förfesta med samma människor varje vecka.. Alltid kul att träffa nytt och de är alltid bra drag (nästan).

Nästa vecka börjar nya fotbollskarriären.. Ska iaf iväg och träna med Västra Torsås om jag har fått namnet rätt.. Hoppas det kan bli nice. Kul att träna fast matcher känns ganska avlägset faktiskt..

Tror jag va den snyggaste lastbilschaffisen någonsin igår iaf..

RSS 2.0