Vad innebär ordet bitter?

Bitterhet är någonting intressant. I HF har vi några riktigt bittra herrar. Holma och Wensby har verkligen gett bitterheten ett ansikte. Jag har nu anslutit i deras grupp. Även fast jag själv varit bitter i många år.. Men vad innebär det. Det är ju en intressant fråga..

Vad kan man vara bitter för. Ja allting.. Just nu är jag mest bitter på att jag fick sparken från Man City på cm. Det va ett stort misslyckande. Är även ganska bitter över att armen inte blir bra när man vill träna.

Finns ordet bitter ens.. Ja det finns det som smak eller vad man ska säga.. En bitter eftersmak är det därifrån ordet kommer. Att man inte är nöjd över något som man inte riktigt kunnat påverka. Eller svamlar jag bara.. Förmodligen det sista.

Negativ syn på det mesta det gör väll att man är bitter? Eller..

Jag är bitter över att jag måste tvätta på onsdag. Hur kan man förklara ordet där.. eller går det ens att använda ordet bitter där..

Fan vad djup jag känner mig. Över en sån här skit sak..

Två positiva punkter idag.. Festkommité möte idag.. Levande ljus och kanel gifflar helt underbart.. :D Och Glantz är dagens hjälte. Ny kaffe bryggare helt underbart..

Men är det någon som kan ge en riktig defination av ordet bitter så skriv gärna eller mejla.. [email protected]

Är han så bra

Ni kan fråga alla i min omgivning efter Napoli matchen. Pato och Ronaldo var efter den matchen typ världens två bästa spelare. Men eftergårdagen när Udinse stod för motståndet är jag inte lika säker. 1-0 i 90 de och då är det gila som får kliva fram. Gila som jag egentligen tycker borde blivit såld för länge sen. Men hur som haver är Pato så bra som jag och alla andra tyckte efter första matchen.. NJa jag vet inte men det är för tidigt att säga..

Shiny Toy Guns - Rainy Monday. Bäst just nu helt klart

Ny kurs ny klass på G idag. Ska bli intressant. Och snart även CSN det är ju fan så att man går och längtar halva månaden efter det där..

Bitter torsk igen igår.. No bien..

Magen börjar bli katastrof efter alla köttbullar.. Fy fan inge bra alls.,

Fotbollsträning på söndag hoppas jag på. Lite provträning.. Målsättningen direkt till  femman.. Skulle vara intressant att vara med där och ta steget upp. Så länge man inte behöver träna så mkt..


Mycket plugg.. Jag går väll lärarlinjen

Ja sista veckan har väll mestadels varit ett evigt pluggande. Tre examinationer pån tio dagar så man har haft fullt upp.. men bra resultat iaf på den ena grymt kul att få ett bra betyg. Det har man inte direkt varit bortskämd med i skolan under de sista åren man gick i skolan.: Men gutt som fan.. kanske blir så när det för en gångs skulle är något intressant.

Stort grattis till Benny och Madde också.. Även till Casper för den delen även han är ju en stor del av familjen.

Ett mycket lukrativt kontrakts förslag i fotboll här nere i Växjö nu också.. Ska ta mig en stadig funderare kring hur det blir och ta en titt på hur MIF resonerar. Har ju inte hört något så jag förmodar att intresset är i stort sett obefintligt för tillfället så det kanske kan bli en forwards karriär som slutar med att skjuta upp Öster i allsvenskan om några år igen.. Eller bara lite lätt motion i division sex..

Sekreterare i norrlands nation och på något sätt även invaldi festkommitén i HF:s a-lag.. Är man för engegerade eller helt enkelt för dum för att säga ifrån..

Karlshamn borta. Tur att jag rakat skallen så att jag kan hjälpa Moberg om han blir rädd nu igen.. Känns skönt att ha gjort det för hans skull :P

Skadeläget just nu: Tro det eller ej alla Malmköpingsbor.. Jag har helt plötsligt blivit skadebenägen det har väll aldrig hänt förut.. Överansträngde muskel festen i samtliga senor i biceps tror jag läkaren sa plus ett kasst ledband i vänster armbåge..

Ny kurs på måndag.. Historia.. Fan va kul de ska bli nya klasspolare.. Nya roligare kursuppgifter hoppas jag och framför allt relevant undervisning..

Dags för träning. Ja precis som vanligt så tränar jag halvskadad . Inte heller någon skräll för alla som känner mig sen tidigare :D

Är Släggan så mäktig som alla säger.. När ska JanE ta över Amo.. Dessa frågor är dom jag ställt mig under veckan.

Svaret är Ja på den första och sen på den andra har jag inte svaret än..
'
Schiring skulle vara glad om han fick höra hur ofta ordet mäktigt används i Växjö..

Helt slut

Har precis slagt ihjäl 12 timmar skrivandes på en laborations rappart. Inte världens roligaste men ska vara inne 13 imorn och ville bara få det gjort ikväll. Ska börja fundera på om man inte ska planera sin tid bättre och inte slappa två veckor för att tok plugga under en dag.

Hann iaf se Charlotte Kalla. grymt mäktigt..

Det är någon norsk triller nu kan vara det sämsta jag sett.. Startade med att en grabb pissade i en pool från ett hopptorn mycket märkligt..

Torsk 1 mot vinslöv. Tungt och surt verklige men nya matcher väntar. Kalmar nästa på söndag.

Att man kan få rysningar av en film det är fan helt sjukt. Rocky filmerna är nog världens bästa idrotts filmer.När han knockar Apollo det är helt sjukt. Jag får likadana rysningar som jag får när jag ser Foppas straff 94 helt otroligt..

Årskrönika

Tycker det är så förbannat kul att läsa vad olika människor skriver i sina krönikor och när dom sätter upp årets bla bla bla i olika former. Så eftersom jag ändå ligger hemma sjuk halv 12 på nyårsafton kan jag lika gärna göra någe sånt.

Till att börja med

Årets I don´t give a shit: Vet inte vem av Anja eller Klüft som ska vinna det här.. Förmodligen delat för det finns nog inte två svenska idrottare jag skiter mer i än dessa två.

Årets pengar styr allt: Försäljningen av Wilton. Tycker den bevisar att AIK såg det viktigare att få in dessa miljoner än sm-guldet.

Årets mest chokerande: Att jag jobbade med flickfotboll ett halvår. Det tror jag väldigt många tyckte va kufiskt. Fast träna ett flicklag ger även det många grymt trevliga stunder.

Årets tv ögonblick: Melodi festivalen när Ukrainas Verka Serduchka äntrar scenen. Va länge sen jag garvade så otroligt mycket.

Årets märkligaste kväll: Finns många men jag skulle nog tro att malmamarken fredag-lördag tar priset. Det hände så mycket märkliga saker allt från naken bad till sjungande av Poker kväll på vårby gård på busstation.

Årets sport ögonblick: Att se Pippo Inzaghi i CL finalen är nog mitt största ögonblick under året.

Årets inte tv ögonblick:
All damfotboll tv fyra försöker visa. Säkert jämlikt och bra men jag kan faktiskt inte ens se AIK när dom spelar. Mycket roligare att se Dunker spela.

Årets prestation: fotbollslandslaget 2-0 seger hemma mot Spanien. Ser man matchen borta så förstår man hur grym hemma insatsen va.

Årets no shit sherlock: Att MFF inte lyckades iår igen.

Årets mest läsvänliga: Allting med Denis Lehane detta borde ni verkligen läsa. Grymt bra spännings författare.

Årets märkligaste natt: Resan från K-Holm till Växjö med stopp i Linköpingen som jag tidigare skrivit om.

Årets bittraste: Måste ge den till Holma och Wensby. Bittrare människor på fyllan har jag nog aldrig träffat.

Årets mest överskattade 1: Födelsedagar

Årets mest överskattade 2: Julafton

Årets mest överskattade 3: Strumpor

Årets mest överskattade 4: Steven Gerrard

Årets möte: Skulle man kunna tro att någe FS möte med Knota skulle ta platsen. Men nej det fins ju bara ett möte som kan vinna en sån här kategori. Gin mötet under kräftskivan. Muy bien.

Årets mest överskattade 5: idol

Årets poker haj: Han kom från Warberg och tog steget in i pokervärlden. Grymt bra att gå igång en sån sak i köpingen så att det finns något mer än bara fotbollen att intressera sig för. Mycket bra ideér Keep them up Struten.

Årets mest överskattade 6: Kim Källström

Årets comeback: Min egen comeback på handbollsplanen. Som en stabil trea som vi brukar säga eller hur Becke.

Årets PRO: Milan och we are fine as we are

Årets mest överskattade 7: kurslitteratur

Årets beslut: Att ta chansen att flytta till Växjö. Den ändringen behövdes verkligen i mitt liv och stortrivs verkligen här.

Årets resa: Har ju Spanien med laget men jag tror Kreta tar priset. Så mkt alkohol på så kort tid. Det är ju faktiskt helt otroligt. För att toppa det med nollningveckan direkt när man kom hem. Stackars lever.

Årets underprestation: Malmköpings IF:s äldre spelare. Ja jag är ju själv med i den gruppen. Kanske är jag den man mest av alla skulle peka ut som underpresterande iår. Hade vi äldre gjort vad vi skulle hade MIF spelat division fyra iår.

Årets upptäckt: Räksallad och rödbets sallad är grymt gott och det är kul att laga mat.

Årets visdoms ord: "Vad spelar det för roll hur man ser ut, hur gammal man är eller varifrån man kommer. Vi är alla människor" okänd

Årets trevligaste: Hosjö open. Årets höjdpunkt på hemma plan. Ser fram emot det som fan nu när man inte lever i köpingen längre.

Årets utropstecken: Sebastian Rombing i MIF. Hade en grym utveckling förra året och hoppas att han fortsätter ambitös som fan. Det är underbart att se.

Årets vad va det jag sa: Jag sa själv att IFK Göteborg kan vinna sm guld och det gjorde dom tyvärr. Fast nästa år då jävlar.

Nu är klockan två minuter över midnatt så gott nytt år på er allihop.. Kommer skriva en lite mer löpande text om året nån dag när jag orkar. Saknar ni något kategori skriv gärna som kommentar. Men det här var min lista med en väldigt personlig touch

RSS 2.0