1-1 tråkigt

Ja derbyt kanske inte var så upphetsande resultat mässigt. Själv har jag bara sett målen. Var på handbollsträning och gjorde nog utfallsteg när Lucas gjorde 1-1. Bra prioriterat.. Eller inte..

Silly season i Malmköping. Vad roligt det kan bli att följa. Fick idag tillfälle att ge några namn jag tycker borde va intressanta. Men svårt att få till riktigt bra värvningar. Blir nog mest folk på väg uppåt som är i dom yngre åldrarna.

Bara att hoppas att man spelare, ledare och styrelse gemensamt tar fram kraven inför nästa år. Så att det inte skiljer i motivations nivå. Blir jobbigt när till exempel folk högre upp i föreningen inte har samma målsättning som spelar truppen. Ni borde gå igenom det tillsammans till nästa år tycker jag.  Och vill man låsa någon till något så krävs pengar och kontrakt. Utan det så tycker jag att bittra kommentarer kan läggas ner från olika håll.

Flottans IF hemma på lördag. Målsättningen är att bli uttagen. Om bara den här förbannade träningsvärken släpper nån gång. Men styrken gjorde nog nytta på en annars ganska genom sliten kropp.

www.vaxjohf.nu om någon vill följa laget jag lirar i nu.

Har egentligen träning ikväll igen. Men känner mig inte direkt motiverad för det. Blir nog ett par pilsner och stallarna istället. Tror det är det bästa för min träningsvärk.

Intressant

Den mest intressanta läsningen idag är Björkviks kommentarer till Kkuriren.. Seger med 18-0 men det räckte inte.. Ganska bitter kommentar. "Sen gjorde ju inte Malmköping vad dom lovat". Men förlust med 0-1 på konstgräs i Södertälje är väll inte ett dåligt resultat. Eller?

Intressant läsning även inför derbyt. Där idioter har nog slags tävling kring vilka som är de största idioterna. Gräva upp planer och slänga rökbomber i källare. Undrar om det är Bin Laden eller Saddam som på något sätt ligger bakom det. När man dessutom kan läsa att gnagarna ska slänga in bananer så ser man ju sm-guldet flyga all världens väg direkt. Utlovade poäng avdrag från förbunden. Men ja idioter finns det gott om.

AIK vinner med 3-1 men resultatet skrivs om till 0-3 efter banan attackerna.

Säsongen är nu slut för MIF. Nu ska det tydligen satsas med stora ekonomiska resurser inför 08. Man kan ju bara hoppas att det finns spelare kvar att satsa på. Men finns det pengar finns det nya killar från Eskilstuna som alltid är sugna. Men stor eloge till dom E-tuna killar vi har haft under mina år. Det är inte er jag menar.

Kom igen Gnaget. Full fart mot nya poäng.

Seger

Det blev en övertygande seger med 30-24 i handbolls comebacken. Lite svårt med det mesta. Blev för många tekniska offensivt men är iaf nöjd med min defensiva insats. Jag menar va fan.. Första matchen på fem år. Måste anses hela klart godkänt. Ett mål borde kanske gjort några fler men som sagt det kommer.. Till nästa match hinner jag dubbla träningstillfällen iaf.

0-0 borta mot Hapoel måste anses som helt okej. Såg första halvlek på¨kass webb tv men de la av i halvtid. Men tyckte att det va en bra insats det jag såg. Monsalvo. Är det en Krille Nordin. Satsningarna va grymma. Sånt gillar jag. Men tänker inte följe Dulee hypen som blivit. Han är bra men inte så bra. Dock att Se Niclas Carlsson glida in och vara grym i försvaret det är inte helt fel..

Undrar vilket liten pojke Söff (Södertäljes fotbolls förbund) satt in den här gången. Hoppas iaf att han har mamma med sig. Så att någon kan rädda honom om någon ny svensk piper. Telge FF ja det va ju halvt slagsmål på läktaren sist mellan deras spelare och våran publik.  Eller så är det väll någon som  kan prata ett eget språk med dom. Så brukar det ju bli när förbundet bestämmer. Att skicka Kitt eller Virkunnen som klarar av det. Det är ju onödigt.

Min största fråga just nu: Var är Manne Walter i laget? Blev lite besviken när jag såg att han inte va uttagen.

Om jag ska lira fotboll här ska jag säga åt alla att jag är en tung striker som aldrig varit på egen planhalva. Med betoning på tung.

Tycker Robert Laul på aftonbladet har Sveriges bästa fotbolls blogg. Mycket läsvärd.


En ganska intressant händelse

Ja faktiskt.. Imorgon gör jag comeback på handbollsplan. Det är något inte många kunde gissa.. Kan fotbollen bli helt nedlagd.. Äntligen i sådana fall. Skulle vara grymt skönt att få vara ledig sommarhalvåret och bara köra grill dieten.. Hehe.

Alstermo´s b-lag med vårat u-lag. Ja jag får säga vårat nu när jag ska lira. Det ska bli kul som satan. Sen lycka till MIF som ska spela mot Telge. Hoppas allt går bra och alla överlever.

Peter Fröjdfeldt

Tänkte bara kort skriva om Peter "Anders Frisk" Fröjdfeldt.

När domarkårens största pajjas lägger ner behöver det inte komma en ny wannebe som ska förstöra för Sthlm:s klubbarna. Förmodar att det är någe hat mot fansen som gör att man inte är objektiv. Men varför ska han få dömma. Låt han dömma Ellos-Sillstryp istället. Fast då ger han väll ellos guldet iår igen. Floda-Gropptorp div.5 damer vore lagom.

Lång tystnad

Ja nu har det inte varit så mycket åsikter här egentligen. Mycket med skolan och en aning för mycket intag av osunda drycker kan nog användas som dom två största bovarna.

Jag är ganska nöjd med att vi vunnit dom tre matcherna jag varit hemma och spelat i alla fall. Trots sviktande form så har man gjort vad som varit väntat. Möjligtvis en svag insats senast men vad var det för motstånd.

Match på söndag igen. Då lovar jag att jag kommer ligga i min soffa och skriva om skolans styrdokument. Förmodligen så blir det någe vettigt av det. Svårt att ta sig hem när det inte gäller något och man är totalt omotiverad att spela. Mycket på grund av att folk har åsikter om en som dom inte tar mellan fyra ögon. Känner inte suget i att spela i en förening där folk klagar över att man gör det. Bakom ryggen. Hade jag fått veta vissa saker innan flytten så hade det inte blivit någon hemresa överhuvudtaget.

SÖFF skulle kunna skrivas om till Södertäljes fotbolls förbund. Tycker det är synd att vårat fega förbund inte tar tag i saker. Om det beror på rädsla eller feghet vad vet jag. Det är i alla fall en ruskig utveckling. Hade Marsjö-Byle gjort samma fel som Bethnarin så hade det minsan blivit poäng avdrag. Men ja.. Bethnarin är från Södertälje och som man fått höra i Södertälje förut..Dom har killarna känner farliga människor så akta er.. Men feghet främjar inte fotbollen SÖFF.

Handbolls träning idag igen. Det ska bli roligt. Förmodligen är fotbollkarriären slut nu.

Jag skulle vilja vara i Israel just nu.

Ser även fram imot Barcelona resan den 5 Oktober. Kul avslut med alla grabbarna.

Det kommer komma en total genomgång om säsongen snart med kanske lite åsikter som inte främjar så många. Men ska vara ärlig.. Måste bara få lite vettiga uppslag. Och låta allt smälta in.

Att avsluta sin Malmköpings tid med ett poolparty i September. Kan det bli bättre..

Now living in Växjö

Nu är man installerad och klar i Växjö. Skönt som bara den. En väldigt kul veckan förra veckan. Synd bara att grabbarna inte lyckades vinna mot Näshulta. Det hade behövts men ja det går ju inte alltid som man vill.

Seger mot Tystberga. Efter 6-7 timmar i bil anlände man till Tyrsvallen. Sliten som en gammal hund. Men tyckte det gick bra ändå. Vinst med 3-1 och totalt överlägsenhet. Tystberga kan ha varit det sämsta vi mött iår tycker jag. Men dom lyckades trycka in ett mål iaf. Individuella misstag som skapar det som vanligt.

Men vi är nog tyvärr för mycket efter om inte protesten mot Bethnarin går igenom. Men får vi poängen är vi med i racet på allvar. Då kan tre segrar innebära division fyra igen.


RSS 2.0