Intressant

Den mest intressanta läsningen idag är Björkviks kommentarer till Kkuriren.. Seger med 18-0 men det räckte inte.. Ganska bitter kommentar. "Sen gjorde ju inte Malmköping vad dom lovat". Men förlust med 0-1 på konstgräs i Södertälje är väll inte ett dåligt resultat. Eller?

Intressant läsning även inför derbyt. Där idioter har nog slags tävling kring vilka som är de största idioterna. Gräva upp planer och slänga rökbomber i källare. Undrar om det är Bin Laden eller Saddam som på något sätt ligger bakom det. När man dessutom kan läsa att gnagarna ska slänga in bananer så ser man ju sm-guldet flyga all världens väg direkt. Utlovade poäng avdrag från förbunden. Men ja idioter finns det gott om.

AIK vinner med 3-1 men resultatet skrivs om till 0-3 efter banan attackerna.

Säsongen är nu slut för MIF. Nu ska det tydligen satsas med stora ekonomiska resurser inför 08. Man kan ju bara hoppas att det finns spelare kvar att satsa på. Men finns det pengar finns det nya killar från Eskilstuna som alltid är sugna. Men stor eloge till dom E-tuna killar vi har haft under mina år. Det är inte er jag menar.

Kom igen Gnaget. Full fart mot nya poäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0