1-2....

Enligt folket bredvid det bästa hittills iår. Riktigt bra tempo. Jag har lite svårt att skriva något egentligen eftersom jag stod i backlinjen första halvlek. Så åsikterna blir lätt väldigt vinklade.

Kändes bra första 20-25 vi låg tätt på dom och det skapades inte så mkt åt något håll. Ca 15 av första missar vi i pressen på rättvänd spelare och dom får vända upp och lägga över oss. Det är just så 1-0 målet till BK kommer till ett lyft över backlinje och sen ett hyfsat avslut i mål. Men vi skapar mer och har mer intentioner i spelet än tidigare idag.

Andra halvlek. Pontus gör målet. Premiär målar för MIF. Vet dock inte hur det såg ut va i duschen då. BK gör 2-1 på en hörna där Rille är lite för stark för vårat försvar. Ett kanske lite misstänk frispark men det får vi bjuda på.

Bäst på plan var hur som helst domaren. Marko Virkunnen är tillbaka igen. Det tackar vi för. Bra nivå matchen igenom.

Niclas

Edvin Tobbe Lennart Hagge

Eklöf Kricko Jeppe Berglöv

Pontus Hagström

Wallberg Nygren Rombing Ingo



Truppen + ett ev nyförvärv

Intresset för truppen verkar vara ganska stor. Tänkte att jag skulle rapportera läget i hela truppen nu så att ni får reda på lite info. Så alla som varit och tränat anser jag kan räknas in.

1. Niclas Johansson
2. Niclas Ingelman
3. Marcus Larsson
4. Jesper Öhlin
5. Lennart Johansson
6. Tobias Karlsson
7. Micke Bylund
8. Andreas Eriksson
9. Johan Enbuske
10. Kristoffer Pettersson
11. Jimmy Nygren
12. Andreas Eklöf
13. Andreas Hagen
14. Andreas Hagström
15. Fredrik Berglöv
16. Johan Wallberg
17. Robert Holegård
18. Pontus Ljungqvist
19. Micke Johansson
20. Johan Sönnerlid
21. Manne Walter
22. Fredrik Åkerlund
23. Peter Warnhult

24. Mattias Höglund som gör lumpen men kommer delta när han är hemma.

Sen har ett gäng juniorer varit med och kört sporadiskt men dessa tillhör dock inte a-truppen än.

Sebastian Rombing
Edvin Palm
Diego Keller
Marcus Korell
Jeff Lindqvist

Det finns även ett gäng som givit löfte om spel men inte riktigt dragit på sig tränings kläderna än.

Axel Hellström
Peter Mähl

Även L-G Wallberg har lovat spela i den utsträckning han kan.

Kan för övrigt rapportera om ett ev nyförvärv. En målvakt som kommer testa med oss nästa vecka. Han heter Johan Wansulin och har representerat IFK och Skogstorp dom senaste åren.

BK Sport lördag

Dags för match igen. BK sport står för motståndet. Klockan 12 är avsparken på hedens grusplan.

Bra fart på träningen idag. Rolig träning. Jag hade iaf skit kul idag va en av dom roligaste träningarna på länge. Trots att förmodligen alla spelare i division 7 hade gjort uppvärmningen bättre än mig. Men sen gick de bra dunkade upp en i krysset. Såg även positivt ut för dom flesta. Kul med kittel spel. Bysen såg väldigt het ut. Idag hade vi även ass tränaren i målet. Räddade faktiskt en del. Tror det va för att han hade stora kläder på sig. Men en väldigt bra träning rakt igen om faktiskt.

Skade listan

Fredde Å  vaden
Eaz 50:års kalas
Busken sjuk
Micke sjuk
Manne jobbar
Hole högskoleprov
Storken ljumskar
Mähla ?

Det är dock ett gäng uttagna:

Niclas, Ingo, Jeppe, Lennart, Kricko, Basse, Palm, Berglöv, Wallberg, Nygren, Ljungqvist, Hagström, Hagge, Eklöf och sen ska även undertecknad återigen dra på sig match tröjan.

Inget lag klart än. Personligen räknar jag med en forwards plats vore kul att möte Rille i ett par heta dueller.

MIF tips kommer säljas på plats. Sen hoppas vi även att Pelle kommer sälja hamburgare. Det vore väll underbart. Problemet blir då att kapten inte kan spela mer än 45. Förra veckan var det kaffe doften tänk om det är en väl doftande hamburgare. Vore inte det gott.

Snart är de dags

Bra träning idag. Warnhult het i målet. Va en kul träning mycket avslut och spel. Bra fart. Endast tre stycken över 20 närvarande idag de andra nöjer sig med två gånger i veckan vilket man absolut kan förstå. Men enda 17 st och då va även Berglöv och Nygren på listan med frånvarande.

Vill ge en eloge till Kvicksund som löste det här med Eklöf så snabbt och snyggt. Skönt att ha kontakt med föreningar som jobbar för fotboll tycker jag.

Kan bli comeback på lördag. En halvlek lutar det åt. Bara halsen inte blir värre blir det nog så.

Verkar även som att Norén ska sälja hamburgare på matchen.

Nu är de 2 and a half men. Så ingen större rapport idag.

Dubblade målskörden

2-2 mot Torshälla borta. Resultatet kanske inte imponerar men spelet lyftes upp rejält mot sist. Vi presterar en småtrevlig fotboll stora delar av matchen där Torshälla mest kontrar. Två billiga mål bakåt efter lite slumpartade situationer där dessutom andra målet nog får anses vara offside. Men även denna gentleman i mitten kan göra fel. Frågan va nog mest om han kunde göra något rätt. Men inget lag hade fördel så man ska inte gnälla.

Pontus gick ut skadad tidigt i första halvlek efter att ha slagit i höften. Förhoppningsvis inget allvarligt. Annars så höll sig resten på benen. Hagge nickade ihop och fick en bula men inte något allvarligt där heller.

Målen gjordes av Berglöd och Eaz. Eaz ett dunderskott med vänsterns som nästan va lika hård som Berglöfs vänster kanon. Men två mål det är ju fler än tidigare och det är ju positivt.

För övrigt så är MIF tipset ute nu. Så tippa nu. Detta år pris för plats 1-8.

Startelvan:

Niclas

Edvin Stormas Jeppe Hagge

Berglöf kricko eklöf Hagström

Eaz Ljungqvist 


Ingo wallberg nygren holegård








Bra respons

Kul att det är så många som läser och är intresserade. Bilder va det någon som bad om förut. Det kan bli lite svårt eftersom jag inte har någon kamera och inte har tillåtelse enligt pul att ha med spelar bilder. Så vet ni det. Annars är det jätte bra att ni kommer med kommentarer så att jag vet vad ni vill ha med.

Idag kan det nog bli seger. Börjar bli dags. Hagen har enligt säkra källor ett långt snack innan matchen på gång nu. Så det kan nog bli bättring sen sist. Har bara gjort ett mål och egentligen en bra match. KSK va vi faktiskt riktigt bra mot tycker jag. Dags för en bra match till idag hoppas jag.

Torsharg nästa

Eklöf med. KSK godkände att han spelade innan han blev spelklar. Bra för oss. Men Fredde Å fick spelförbud med tanke på sin vadkaka. Kul med Andreas i MIF tröjan igen i alla fall.

Matchstart är klockan 15.00. Så va det klart hur som helst. Så behöver ni inte missa match start.

Blev ju ombed att prata med hagen om hans åsikter. Kommer förhoppningsvis en rapport hur läget är och hur han ser på matcherna hittills under nästa vecka.

Ingen startuppställning än. Men det märker ni som tar er till torsharg imorgon hur det ser ut.

Så är de.

Nyförvärv

Frågan besvarades. Warnhult dök upp och idag och gjorde en klart godkänd insats. Blev dock inte så mycket spel men två målvakter i truppen är hel nice. Ganska bra träning faktiskt. Bra fart på det mesta. Men det syns på många och känns att det kanske är lite för hård belastning. Många sega ben. Men det hör ju till.

Match mot TNIS i Torshälla på lördag. Har fått för mig att matchen är tre men är inte hundra. Inget lag är uttaget men en debutant och ett nyförvärv eventuellt med i truppen. Andreas Eklöf skrev nämligen på för MIF idag. Kul tycker vi. Såg het ut på träningen idag. Om han spelar på lördag beror på om Kvicksund tillåter honom att göra det. Annars så hoppas vi på comeback mot BK Sport nästa lördag.

Hagen gick igenom lite grunder idag. Om försvars spelet. Det behövs nog. Men snart så måste anfalls spelet börja fungera också.

Uttagna tills på lördag:

Niclas, Berglöv, Eaz, Hagge, Hagström, Hole, Ingo, Ljungqvist, Nygren, Kricko, Storken, Wallberg, Ölla, Edvin... Åkerlund och Eklöf

Edvin med för första gången i a-laget kul. Stabil back som inte kliver undan för er som inte känner igen honom. Åkerlund är lite osäker på grund av vaden. Joggade bara idag. Busken har ont i baklåret. Micke på trav. Lennart är förkyld. Bylund är kanske inte riktigt fulltränad än. Manne är iväg på jobb.

Men lägger in tiden på matchen när allt är bekräftat. Va iaf skönt att gnaget fixade till det idag 8-6. Va tur det.

En lång väg att gå

Mötte bruket idag. Finns väll en ganska passande kommentar om första halvlek. Spelet va ju inte så värmande så för att säga som Crille. "Ja bruket springer ju i alla fall". Ja mer än så behövs inte sägas. Första halvlek va ett sömnpiller rent fotbolls mässigt. Alla misstag avlöste varandra och ja. Det stod still i benen. Ska man göra mål framåt så är en väsentlig del att springa.  Det enda som egentligen hände va väll 2-0 ledning till bruket.

Andra halvlek blev i alla fall chansmässigt bättre för oss. Spelet var lite bättre. Lite mer löpningar. Hagen sa nog några sanningsord i halvlek. Den främsta anledningen till detta va nog att bruket tröttnade lite. Men att spela 90 minuter mot div.6 motstånd utan att balja duger inte. Även om bruket faktiskt ser bra ut. De har en självklar spel idé och jobbar hårt för varandra. Bara att kämpa kommer man väldigt långt på. Uppflyttning är nog ett rimligt tips inför deras säsong. Machen slutade 2-0 till bruket kanske jag ska nämna.

Kritik den här matchen återigen från Crile. Det är plus till busken. Kämpar och sliter och försöker hela tiden. Annars är det inte så mycket att skriva hem om

Men det är match på lördag igen och då är det verkligen dags att ta tag i spelet och börja kämpa för varandra. Ska man vara med i toppen måste man kämpa för det. Det räcker inte med att stå och spela boll. Det är en lång väg att vandra mot div.4 igen.

Startelvan

Niclas

Wallberg Jeppe Hagge Ingo

Eaz Busken Pontus Berglöv

Micke Hagström

Några spelare saknades dock. Varken jag eller Kricko är tillbaka. Dessutom så var Lennart i Romme och Fredde Å kan knappt gå fortfarande enligt fader Norén. Träning imorn igen. Klockan 18:30. Frågan är. Ska Warnhult dyka upp?

Ont överallt.

Träning.. Varför ger man sig in på sånt ibland. 300 meters lopp på slutet. Det tålde inte kroppen om man säger så. Men ytterliggare en full träning. Kul att se tennis stjärnan på träning. Lite rund men det va länge sen man såg honom på en fotbolls plan. Riktigt kul. Dock ingen Warnhult idag heller lovade att på torsdag smäller det. Även L-G börjar närma sig en comeback på träning säger han. Kan bli kul även det. När en 40 åring börjar springa ifrån en.

Men match på onsdag. Edströms vallen 19:00 mot Brukets blå. Ingen startuppställning idag. Endast en trupp uttagen. En debutant med Sebastian Rombing gör sitt första senior framträdande. övriga truppen: Niclas, Berglöv, Buske, Hagge, Eaz, Hagström, Hole, Ingo,Micke, Ljungqvist, Nygren, wallberg och Ölla.

Lennart i Romme annars är det i stort sett fullt lag. Samma skador i övrigt som sist. Nu har även Fredde Å blivit medlem på skadelistan. Vadkaka och han har legat i soffan hela dagen. Tur att Åkerlundarna inte är kända för att vara rastlösa.

Så ont som kroppen gör efter dagen så känns det som mil till match form. Men hoppas kunna göra första fajten i påskhelgen iaf. tre veckor dit. Läkarbesök på onsdag så vi får se då.

Torsk igen

Trots snöfall tidigare på morgonen var planen riktigt fin. Dock värmde väll spelet kanske inte speciellt mycket under den första halvleken. Södra var klart bättre och före på varje boll. Och gjorde helt rättvist både ett och två mål. Sista 10 lyckades grabbarna ändå trycka upp positionerna och skapade ett par bra chanser både eaz och Ljungqvist hade ett par bra lägen att reducera. Andra halvlek skulle väll mest kunna ses som ett evigt krigande. Inget vidare skönspel. Utan ställningskrig om man kan använda uttrycket för en andra halvlek. Förlust med 2-0 om jag räknade rätt alltså.

Startelvan:

Niclas

Wallberg Jeppe Lennart Hagge

Nygren Busken Hole Åkerlund

Pontus Eaz

Avb: Micke Walter Berglöv Ingo

Men nu är det bandyfinal så det blir inte en bättre rapport än så här.

Klartecken från alla tre

Samtal från tränaren nyss. Busken, Ingo och Berglöv kommer samtliga delta i morgondagens drabbning. Busken kommer starta men dom andra två startar på bänken. Det är dock ingen startelva klar än. Men jag hoppas kunna uppdatera under kvällen när Hagen bestämt sig. Backlinjen med busken som defensiv framför ansågs i stort sett klart. Men som sagt hoppas kunna komma med mer info under kvällen.

Match i matchen har vi imorgon. Eaz mot Grennehammar. Kan bli intressant att se.

Är det bra väder hoppas vi se Kaptenen vid sidan av planen. Men ett krav är ju förstås att kaffe väskan är med. Blir det allt för kyligt och blåsigt så är det ju förmodligen ett antal bra matcher på tv. Dagens bästa tips är Blackburn låter han sig hälsa.

United är hur som helst ganska bra. Rooneys avslut var ganska kyligt. Imponerar ganska mycket 3-0 utan att vara speciellt bra.   

Lördags tankar

En härlig känsla. Två lördagar i rad hel lediga från fotboll. Eller hel lediga. Det är ju ett gäng matcher på tv, men det innebär ju en soff plats hur som haver. Storken är mer lyrisk än någonsin över så mycket bra fotboll. Satt och funderade på startelvan inför imorgon. Inte lätt att ta ut. Många frågetecken fortfarande så det blir någonting ni på plats kommer få ta del av imorgon.

Vi möter som sagt Södra. En motståndare som kanske inte väcker så vackra känslor efter degraderingen 06. Minnena från Årby IP är inte så roliga. Men är ju nya tag iår igen.

Hörde att bruket vann både mot Åker och Hällby. Skönt för dom med en helt ny röst vid sidan. Kan bli en intressant match på onsdag. Kanske mr 100 kan gå in och avgöra på edströms vallen.

RSS 2.0