En lång väg att gå

Mötte bruket idag. Finns väll en ganska passande kommentar om första halvlek. Spelet va ju inte så värmande så för att säga som Crille. "Ja bruket springer ju i alla fall". Ja mer än så behövs inte sägas. Första halvlek va ett sömnpiller rent fotbolls mässigt. Alla misstag avlöste varandra och ja. Det stod still i benen. Ska man göra mål framåt så är en väsentlig del att springa.  Det enda som egentligen hände va väll 2-0 ledning till bruket.

Andra halvlek blev i alla fall chansmässigt bättre för oss. Spelet var lite bättre. Lite mer löpningar. Hagen sa nog några sanningsord i halvlek. Den främsta anledningen till detta va nog att bruket tröttnade lite. Men att spela 90 minuter mot div.6 motstånd utan att balja duger inte. Även om bruket faktiskt ser bra ut. De har en självklar spel idé och jobbar hårt för varandra. Bara att kämpa kommer man väldigt långt på. Uppflyttning är nog ett rimligt tips inför deras säsong. Machen slutade 2-0 till bruket kanske jag ska nämna.

Kritik den här matchen återigen från Crile. Det är plus till busken. Kämpar och sliter och försöker hela tiden. Annars är det inte så mycket att skriva hem om

Men det är match på lördag igen och då är det verkligen dags att ta tag i spelet och börja kämpa för varandra. Ska man vara med i toppen måste man kämpa för det. Det räcker inte med att stå och spela boll. Det är en lång väg att vandra mot div.4 igen.

Startelvan

Niclas

Wallberg Jeppe Hagge Ingo

Eaz Busken Pontus Berglöv

Micke Hagström

Några spelare saknades dock. Varken jag eller Kricko är tillbaka. Dessutom så var Lennart i Romme och Fredde Å kan knappt gå fortfarande enligt fader Norén. Träning imorn igen. Klockan 18:30. Frågan är. Ska Warnhult dyka upp?

Kommentarer
Postat av: #22

Roligt att ni tror på oss. Lycka till i 5an!

2007-03-22 @ 17:10:08
Postat av: Anonym

Skulle vara kul om du kunde få med någon kommentar från Hagen han själv. Då man får läsa lite om vad tränaren har för synpunkter. Skulle vara roligt,ärnog inte bara jag som tycker.Men eftersom inte huvudsidan skriver något om matcherna så skulle det vara trevligt.lycka till på lördag!

2007-03-22 @ 22:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0