Nyförvärv

Frågan besvarades. Warnhult dök upp och idag och gjorde en klart godkänd insats. Blev dock inte så mycket spel men två målvakter i truppen är hel nice. Ganska bra träning faktiskt. Bra fart på det mesta. Men det syns på många och känns att det kanske är lite för hård belastning. Många sega ben. Men det hör ju till.

Match mot TNIS i Torshälla på lördag. Har fått för mig att matchen är tre men är inte hundra. Inget lag är uttaget men en debutant och ett nyförvärv eventuellt med i truppen. Andreas Eklöf skrev nämligen på för MIF idag. Kul tycker vi. Såg het ut på träningen idag. Om han spelar på lördag beror på om Kvicksund tillåter honom att göra det. Annars så hoppas vi på comeback mot BK Sport nästa lördag.

Hagen gick igenom lite grunder idag. Om försvars spelet. Det behövs nog. Men snart så måste anfalls spelet börja fungera också.

Uttagna tills på lördag:

Niclas, Berglöv, Eaz, Hagge, Hagström, Hole, Ingo, Ljungqvist, Nygren, Kricko, Storken, Wallberg, Ölla, Edvin... Åkerlund och Eklöf

Edvin med för första gången i a-laget kul. Stabil back som inte kliver undan för er som inte känner igen honom. Åkerlund är lite osäker på grund av vaden. Joggade bara idag. Busken har ont i baklåret. Micke på trav. Lennart är förkyld. Bylund är kanske inte riktigt fulltränad än. Manne är iväg på jobb.

Men lägger in tiden på matchen när allt är bekräftat. Va iaf skönt att gnaget fixade till det idag 8-6. Va tur det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0