1-2....

Enligt folket bredvid det bästa hittills iår. Riktigt bra tempo. Jag har lite svårt att skriva något egentligen eftersom jag stod i backlinjen första halvlek. Så åsikterna blir lätt väldigt vinklade.

Kändes bra första 20-25 vi låg tätt på dom och det skapades inte så mkt åt något håll. Ca 15 av första missar vi i pressen på rättvänd spelare och dom får vända upp och lägga över oss. Det är just så 1-0 målet till BK kommer till ett lyft över backlinje och sen ett hyfsat avslut i mål. Men vi skapar mer och har mer intentioner i spelet än tidigare idag.

Andra halvlek. Pontus gör målet. Premiär målar för MIF. Vet dock inte hur det såg ut va i duschen då. BK gör 2-1 på en hörna där Rille är lite för stark för vårat försvar. Ett kanske lite misstänk frispark men det får vi bjuda på.

Bäst på plan var hur som helst domaren. Marko Virkunnen är tillbaka igen. Det tackar vi för. Bra nivå matchen igenom.