Ont överallt.

Träning.. Varför ger man sig in på sånt ibland. 300 meters lopp på slutet. Det tålde inte kroppen om man säger så. Men ytterliggare en full träning. Kul att se tennis stjärnan på träning. Lite rund men det va länge sen man såg honom på en fotbolls plan. Riktigt kul. Dock ingen Warnhult idag heller lovade att på torsdag smäller det. Även L-G börjar närma sig en comeback på träning säger han. Kan bli kul även det. När en 40 åring börjar springa ifrån en.

Men match på onsdag. Edströms vallen 19:00 mot Brukets blå. Ingen startuppställning idag. Endast en trupp uttagen. En debutant med Sebastian Rombing gör sitt första senior framträdande. övriga truppen: Niclas, Berglöv, Buske, Hagge, Eaz, Hagström, Hole, Ingo,Micke, Ljungqvist, Nygren, wallberg och Ölla.

Lennart i Romme annars är det i stort sett fullt lag. Samma skador i övrigt som sist. Nu har även Fredde Å blivit medlem på skadelistan. Vadkaka och han har legat i soffan hela dagen. Tur att Åkerlundarna inte är kända för att vara rastlösa.

Så ont som kroppen gör efter dagen så känns det som mil till match form. Men hoppas kunna göra första fajten i påskhelgen iaf. tre veckor dit. Läkarbesök på onsdag så vi får se då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0