aj aj aj aj aj

Första träningen avklarar. Säger bara fy fan.. Träningsvärken är redan här bara en timme efter tränings slut. Men hade en tanke kring det där.. Den som har mest träningsvärk imorn måste ju varit den som tränade hårdast idag. Och jag kommer nog leda träningsvärk ligan ganska stort.. Vaderna känns som 10 kilos vikter typ.

Men 13 stycken närvarande. Och man kände sig nog alldelles för pigg på själva träningen. Det måste vara längderna i poolen som gjorde det. Dom va nästan lika jobbiga som tre stycken 650 meters loop. Eller inte. Men jag är nöjd trots att sista tiden blev lite sämre. Men det är ju naturligt om man tar ut sig på dom första att tiderna dalar lite allt eftersom. Saknade bara Mackan så man hade kunnat haft nån att följa och gått in i väggen efter 170 meter.

Imorn är det träning igen. Räknar med 300 meters lopp det tror jag kroppen skulle älska.. Haha

Sommaren är hård

Funderade över hur jobbigt det egentligen kommer bli på måndag. Tänkte att om man nu i helgen verkligen tog sig i kragen och rörde på sig kanske träningen kunde vara ganska kul. Men nja. Man ska ju inte ta ut sig i onödan. Har ju faktiskt varit ute och joggat fyra gånger under uppehållet plus en tennis fajt och hosjö open. Om man dessutom räknar dom många längderna i Lottas pool borde borde jag absolut ha fyllt min kvot av träning..

Undrar hur det går för alla andra i laget med träningen. Jag har ju tränat även fast kanske högerarmen är den som fått jobba mest. Öl är ju väldigt gott i värmen. Men va fan. Fotboll är ju något man donar med för att det är kul. Men tre veckor utan en boll vid fötterna kan det vekligen gynna en fotbollspelare i längden. Fast jag tänkte faktiskt skjuta en skott på IP en dag när juniorgrabbarna va där och lekte. Men då kom tanken om baklåren direkt och det va nog smart. Efter en löprunda ska man nog inte sparka på något kändes det som. Men tanken fanns där och jag tror att de räknas som träning.

Barcelona. Lloret de mar heter tydligen staden. Små mysigt såg det ut. Spanjorskor eller spanskor vetinte riktigt hur man säger men. Med lite Jäger i strupen går det säkert. Skol spanskan kommer fram igen. Una cervesa por favor är ju kanske det viktigaste uttrycket.

Ska nog våldgästa Lotta ikväll igen. Men det vet inte hon om än. Är så tråkigt att greja inför flytten. Men ska ringa Lotta nu tror jag. Även fast Al Bundy är i toppform för tillfället.

Läs gärna snygg-annas blogg på dunkers hemsida. läsvärd.

Insikt

Jag tycker för övrigt att det ska bli lite tugnt att starta hösten med fotboll 14/17 dagar.. Med marknaden inräknad..

Lite mer personlig

Har fått en liten tanke kring det här. Vi har ju den officiella sidan som sköter fotbollen det känns dumt att skriva samma saker här. Dock tänkte jag använda den här bloggen lite mer som min egen personliga fast väldigt mycket kring fotbollshållet. Funderade faktiskt en stund på vad man egentligen kunde skriva här kring fotbollen. Drog ju in fyra inlägg till den officiella idag så det finns inte mycket fotbolls mässigt här.

Kanske kan man skriva att vi nu nästan är 30 pers som ska åka från vårat lag till barca. Det ska bli nice. Tillsammans med damerna kan vi nog komma upp runt 55 stycken och det är ju ett helt gäng. Bara att hoppas att man får gå ner på nou camp och blir presenterad som nyförvärv i halvtid. Haha chocken skulle bli stor :P Nej men det kan bli en riktigt upplevelse arenan ska ju tydligen vara ett riktigt stort as. Atletico Madrid är ju också en ganska kul motståndare.

Hösten stundar ju också. Vet inte om man ska tycka och tänka så mycket alls. Det jag tycker mest är ju såklart att man är för långt ner i plan. Nu pratar jag inte om forwardsplats utan att hamna på mitten och faktiskt bli en fotbollspelare igen istället för ett bollplank i sidled som man formats till mer och mer. Men man spelar ju där man är bäst för laget enligt tränaren. Men en åsikt får man ju ha. Sen vet ju alla att egentligen är man ett riktigt forwards ess klinisk avslutare med en jävla arbets kapacitet :P eller inte.

Växjö om 43 dagar typ. Någe nytt.. weeii

Kul kul

Måste säga att gårdagen blev en riktigt trevlig dag. Först BW hela dagen. Bra fart många glada tillrop och härlig stämning. Och ölen flödade såklart faktiskt riktigt riktigt roligt. Det tror jag dom flesta håller med om.

Fest sedan på kvällen också även det en lyckad tillställning måste jag säga. Jag hade iaf väldigt kul och det lät på dom flesta besökarna som att det faktiskt var en väldigt uppskattad tillställning. Och ölen flödade även där. Jäkla bra jobb av alla gubbar som hjälpte till. Dock endast fem stycken på städningen kanske inte va så lysande men gick smidigt ändå. Vi har ju iaf en ny mopp kung i laget. Ingen kan moppa golv som Nypan.

Måste även säga att det är skönt att såpass många är med och jobbar när det blir något. Och nu är ju barcelona bestämt till 5 Oktober och Barca-Atletico är ju en match som man faktiskt kan tänka sig att se båda 1 och 2 gånger.. Riktig tur alltså.

Men nu är det dags för att fortsätta följa filmen. MIF tipset avgjort också i veckan kommer jag presentera allt på den officiella hemsidan. Men det är allt för nu.

Reflektion kring våren.

Upp och ner är nog det bästa sättet att beskriva det vi presterat under dessa 12 vår matcher. Borta plan har ju vårat våran melodi och vi har faktiskt presterat bra fotboll samtliga borta matcher förutom IFK Nyköping och Björkvik. Men varför är ju frågan.

Jag tror det beror på orutin. Vi har så många unga killar som blir nervösa och som inte vågar spela ut på hemma plan. Mot Bethnarin fick vi ju enbart jobba i försvarspelet och det är så det ska vara på hemma plan iår tydligen. Vi lyckas inte låsa matcherna. Kraven känns kanske mycket större på Malmahed än på borta gräs. Vi vill prestera för hemma publiken som kommer och stöttar oss men blir för omständiga. När vi lirar borta spelar vi ut på ett helt annat sätt. För många är rädda för att miss lyckas hemma.

Men vi har ju ett väldigt ungt lag som verkligen byggs inför framtiden. Och det vi har presterat nu under våren är i mina ögon väldigt bra. Att endast vara en poäng från uppflyttning med det laget vi ställer på benen rent åldersmässigt är väldigt imponerande tycker jag. Alla spelare ska ha stor cred för inställning till matcher. Dock så är träningen ibland lite för loj och snäll det finns ju ingen Holmqvist Jävergren brandemalm som höjer rösten och springer på folk om det behövs. Och det märks ibland på match att vi viker ner oss för enkelt.

Men inför hösten. Eftersom vi nu är med i racet så måste ju målet vara att knipa den där andra platsen. Men som det känns nu är det för tidigt att ställa några krav på det här unga laget. Det är inteiår vi ska vara bra utan ge dom här killarna 2-3 år då kan det bli riktigt bra. Vi kommer säkert vara lika ojämna i höst men det som krävs är uppmuntran och inte att vi får veta hur odugliga vi är. Vi måste skapa en situation från ledar spelar styrelse och läktar håll där vi skapar själv förtroende och inte tar bort det som jag kan förstå att vissa känner det som.

Att på malmahed få höra avgrunds suckar stup i kvarten gör inte en 18 åring till en bättre fotbollspelare. Och vi spelar faktiskt på en nivå som kan liknas nästan med gärsgårds serien. Division 5 är inte högt och det finns säkert en anledning till att vi spelar i division 5. Vore alla så bra som det säkert finns folk som tror så skulle vi inte spela division 5 fotboll. Men vi gör det och vi är division 5 spelare nu. Det måste vi och alla ni inse.. Vi är inte stjärnor vi är ett gäng grabbar som träffas och spelar fotboll för att det är kul.

RSS 2.0