Äntligen är denna vecka över..

Nu efter många om och men så är vi framme vid en ledig helg. Hela veckan har bestått av träning och skola och inte en ledig kväll har funnits.. Nu ska det iaf bli skönt med en helledig kväll imorgon för återhämtning eller iaf att ta det riktigt jävla lugnt.

Först och främst är helvetshajken över. Så jävla skönt att ha skiten gjord och cykla fem mil var inte min grej.. Eller 6.5 är det nog allt som allt. Har något förbannat ont i röven iaf.. Några få reflektioner kring detta:

  • Vindskydd är ett bra skydd men det skyddar inte mot halsont som jag ådragit mig.
  • Tortellini är rätt så gått faktiskt lite sås så borde det funka.
  • Ingen toa är något jag aldrig kommer kunna hantera. Magen mår inte bra nu på grund av den skiten.
  • Våra lärare är nog de två personerna jag gillar minst för tillfället.
  • Nästa gång.. Förhoppningsvis blir det ingen nästa gång ska jag ha en skön sadel och växlar på cykeln
  • Jag skiter fullständigt i arkimedes skruv.
Finns mkt mer men de får duga..

Match med VT idag iaf.. Seger 3-2 borta mot urshult. Fick pris som matchens spelare och det är ju gött men borde gjort fem mål så nöjd är jag absolut inte.. Satta tre-tvåan iaf så något är ju nice med det men ja.. Seger är ju skönt men kroppan mår som en gammal kines med ryggskott..



En trevlig lördag

Vilken lysande dag. Var längesedan en dag gick så bra rakt igenom och hade grymt trevligt med alla umgängen under hela dagen.

Till en början..

Biffen och Jensa kom förbi och vi kommer denna vecka dra in 13 rätt är jag övertygad om. De här lördagsförmiddagarna är förbannat trevliga ett mycket bra inslag i min vardag måste jag säga. En kopp kaffe lite fotbolls tjat, detta är en mycket trevlig idé måste jag säga..

Sen volleyboll som jag skrev om förra inlägget



Tyvärr var ju inte resultatet topp men skit samma vi hade kul iaf..

Sen ut och se Hovmantorp - Hinneryd. Seger 6-3 till Hovet vilka jag eventuellt ska spela med nästa år. Imponerande att de sköt i krysset så ofta som dom gjorde faktiskt.. Spelar en trevlig fotboll.. Hinneryd hade även kronobergs bästa målvakt på mittfältet enligt en supporter som enligt starka källor intagit lite abcint under matchen på läktaren..

För att sedan gå till kvällen. Handbollsfolk och trevligt snack, musik, fotboll och jag allt möjligt tjat. De här gillade jag verkligen kul med lite variation på människor under dagen.

Sen ner till festivalen och en avslutning med riktig kebab då blev jag återigen glad.  Kebaben är sjukt god är man är lagom onykter ja den smakar underbart annars också men igår var det nog de godaste jag kunnat få


Fredagsfestivalen

Allkårsveckan är i full gång.. Fredagsfestivalen igår och idag så var det dags för volleyboll. Rätt hyfsade artister igår såg iofs bara Krunegård men namnen såg bra ut och framförallt var ölen billig.. Kalle och hans bror hängde på till festivalen och de va grabbar som drack i öl i ett jävla tempo..



Här är dock gårdagens höjdare.. kebabvagnen hade riktig kebab vilket jag var hur otroligt lyrisk över som helst.. Fy fan va gott det var med riktig kebab. Fattar inte hur jag kunnat missa att kebabvagnen faktiskt har riktig kebab. Dagens bästa från gårdagen.

Idag var det volleyboll.. Gick sådär.. Som vanligt när jag förlorar är jag bortdömd. Har aldrig förlorat utan att det varit domarskandal och så var det även denna gången. Inte samma klass som hosjö open men nu har man iaf rört en volleyboll innan södermanlands hetaste turnering.

Nu blir det fotboll Hovmantorp - Hinneryd i elitfyran. Säker etta hoppas jag. Har iaf dragit in den på nordicbet. Några öl på sidan blir det också.. Möcket bra som en gammal värmländsk legend skulle säga.


RSS 2.0