Köpenhamn men fortfarande risig.

En underbar helg.. Har nu kommit fram till vad min dröm i livet är.. En båt.. Stor.. Eller lagom stor med sovplats och kök. Motorbåt som man kan åka runt i Skärgården. Vore helt underbart..

Kommer bilder på drömbåten någon dag..

Men mycket sömn på resan.. Fortfarande väldigt risig.. De vill inte ge med sig. Jävla tradigt..

En helvetes vecka väntar.. Myggjakt på lördag och hur mkt plugg som helst fram tills dess.. Jag riktigt längtar tills denna vecka tar slut....

Även serie premiär med handbollen.. men med tanke på sjukdomen blir det nog u-laget för mig.. Får hoppas på det bästa dock..


Jag vill bli frisk

Hamnade i tisdags i någon form av feber koma som gav upp dagen efter.. Febern alltså.. Nu är det bara en otroligt öm hals och rinnande näsa. Det var länge sedan jag var sjuk på riktigt. Det är fan inge kul alls. Tror senast jag var sängliggande på riktigt var i julas. Men nu är det alltså dags igen..

Trots sjukdom så gick jag bredvid på sivans i onsdags. För er som inte vet vad det är så ska jag beskriva det lite kort. Sivans är en studentpub som studenter driver idielt(vetifan hur de stavas).. Varje nation har två från sin styrelse som sitter i sivans styrelsen och som har ansvar för alla pubkvällar och arrangemang som är på Sivans. Som det ser ut nu ska jag in i den styrelsen till våren. Och i onsdags var första kvällen bredvid och jag var riktigt risig men de gick bra ändå..

Imorgon blir det Köpenhamn. En miniweekend där vi bara ska umgås med varandra och njuta av att inte vara i Växjö. Ska bli otroligt skönt. Komma iväg.. bara jag blir lite piggare..

Att AIK förlorade mot Växjö var enbart domarskandal.

Äntligen är denna helg till ända

Jag tänker mig tillbaka ända till de året jag spelade i P-15. Det var hektiskt. jag vågar påstå att detta år kan ha förstört min kropp totalt fram till nu. Utan det osanna året hade min kropp hållt och jag hade kunnat spela fotboll på en högre nivå. Men så blev det inte. Jag har inte sen dess kunnat träna och spela så mkt jag velat förrän efter denna sommar. Nu har jag dock hamnat i ett vägskäl. Denna helg har jag spelat två a-lags matcher med ca 20 minuters speltid i båda plus en cup med u-laget. Så nästa två hela matcher på tre dagar med uppvärmning till detta. Risken finns att kroppen går in i väggen igen som Jörgen Brink. Hoppas jag klarar det iaf..

Dag 1: Lågan hemma.. Två straffmål och jag är helnöjd med mitt försvars arbete och det jag presterar framåt.. Fick gå in om mittnio vilket var lite ovant men är helt klart nöjd..

Dag 2: U-laget och ja det var u men ett jävla gött gäng. Helt klart positivt överraskad över många spelar dock var min egen insats under all kritik. Tung i benen och svårt att tända till. Satte kanske 10-12 under 3 20 minuters matcher vilket bör vara okej men ändå inte nöjd..

Dag 3: Sliten ont i en tumme som fan efter en förmodad stukning under lördagen. Spelade typ 20 inget större hot framåt dock lyckades jag med en snygg assist och ett straffmål så bättre än inget..

Summa summarum. Helgens prestation stod Holger och Becke för måste jag säga.. genom att bara säga ja till lördagens turnering och bita ihop hela. Helt underbart..



Detta förbannade internet

Sitter här med en dator som man ibland vill kasta genom fönstret. Får inte det trådlösa att fungera och håller stumtals på att lacka totalt och döda min stackars dator. Dock har jag fått ett nytt databord jag är ruskigt glad över.. Helt lyrisk. Där sitte rjag nu och filosoferar efter en väldigt tung träning. Jag som trodde jag var tränad var tydligen inte det och kroppen värker.. Blir lite mackor och sen i sängen.. men jag är jätte nöjd med ikea besöket och framförallt databordet..

Handboll igår.. Eller vad det nu var.. Mötte Högsby som såg ut som Vinslöv till utseende och människomässigt men handbollsmässigt var dom som IF Rune som jag en gång mötte med guif och vann med 23-0 mot.. Bara seger med 50-10 och det hade kunnat bli mer. Tror jag gjorde nio och borde kanske gjort några till men var lite osjälvisk i vissa lägen..

Idag träning som sagt. Måste säga att Andreas tar hem dagens TP.. Mycket stark när han stod på mittplan och diskuterade kombinationer måste jag säga.. Nästa så att jag blev avundsjuk över hans tränings effektivitet..

Imorgon norrlands grejer religions grejer för att avsluta med träning.. Livad dag jag lovar..

Om någon dag kanske

Förra veckan sitter i kroppen. Är just nu hemma och gör inte någonting. Bara sitter här och tycker att det är underbart. Ska plugga lite om en stund. Sen är det ingenting förrän vid kvart över 8 då träningen börjar. Grymt skönt att faktiskt bara kunna sitta här och göra absolut ingenting. Men snart om någon dag är jag nog igång som vanligt igen..

Dagens TP under gårdagen måste Tosse ha stått för. På ett snyggt sätt så upprepade han allting som tidigare sagts när han skulle lägga till det som inte blivit sagt. Kul och det blev ett rejält garv.

Sitter och funderar på hurvida jag ska spela fotboll under fredagen. är inte speciellt sugen och en lugn hemma kväll hade varit att föredra. Vi får se hur det blir med det.

RSS 2.0