Formtoppen på gång

Seger igår igen med VT.. Äntligen har formen anlänt.. Två mål och två assist i 4-2 segern mot något lag mer ute på landet än dunker.. Eller typ samma.. Alla lag i denna serie verkar ha en sån geografisk placering.. En otroligt kass herre i mitten.. Allan Hansson eller vad Ljunkens bästa kompis i b-lags serien framgår som en em domare om man kollar på denna man.. Men tre poäng är ju det vi spelar om..

Annars är man allmänt seg.. Sliten efter en veckas praktik.. Faktiskt tungt nr man är van med att icke göra någonting typ som det är på universitetet.

Verkade som att fuckat sig med sommarjobb.. Adecco som skulle fixa det visste tydligen inte om det.. Känns aningen bittert faktiskt.. Så nu blir det storjakt efter sommarjobb iaf.. Så om n¨gon har något kul eller ja vad som helst där det behövs folk i sommar bara hör av er..

Nu blir det i alla fall att plugga.. Låter ju inte jätte kul med nödvändigt.

Första VFU dagen

Har precis kommit hem från praktiken.. Eller kommit hem för andra gången.. Hade tre timmars hål idag och var hemma och tog en skön tupplur.. Kroppen är inte van att gå upp innan tio.. Vilket lyxliv man lever egentligen..Ganska intressant dag.. Globaliseringen och lite satsdelar bjöds det på.. Man märker att man glömt av mycket av gramatiken..

Ikväll är det cooper test med handbollen.. Det känns sådär.. Men det är bara att kämpa sig igenom.. Inte mycket val..

Imorgon blir det en hel dag.. Start 8:20 och slutar klockan 15:00 det är man absolut inte van med.. kommer verkligen behöva hjälp att ta mig ur sängen på onsdag.. Då är det dock sovmorgon till 10 så jag kanske klarar det..

Nu blir det glass i solen.. Very Nice

Varför dröjde det så länge

Satt och kikade på Milan-Inter.. den fotbollen Milan spelar fram tills andra målet hade mycket väl kunnat leda till en ny CL final.. grymt imponernade.. Synd att man inte vaknat förrän nu.. Dock ser det ut som att CL platsen till nästa år kommer hamna hos Milan.. Och vilken tur det är.. Hamnar man inte där så blir det inte mycket nytt folk.. Jag tror att det mycket väl äntlige kan bli lite nya spelare av hög kaliber i Milan lägret 08..

Inzahi 9 mål på 5 matcher.. Det är en riktig skyttekung..

VFU start imorn.. Det ska bli kul och trevligt.. Lite annat mot lunken i skolan här.

Ont i magen fortfarande måste varit dom där våfflorna som jag åt lite väl många av.. Men våfflor är underskattat..

Hoppas få se handbollens cl final ikväll.. Ska bli jävla kul att se på riktig högklassig idrott.. Lite annat än elitserien även fast jag tycker finalen va riktigt bra..


Första segern

En solklar seger för VT igår.. 2-1 som borde varit 15-0 typ och inte 2-1 i 88:de minuten,, Men vad gör man inte för publiken.. personligen är jag seg fortfarande.. Fick en central offensiv roll men fick inte ut så mycket.. Svårt att spela fotboll när vissa håller i bollen som små barn håller i sitt lördagsgodis.. Men borde gjort ett iaf.. Lite ringrostig.. Känner att så fort jag kommer över fem träningar kommer det bli mål..

Idag blir det invigning av norrlands kund/grillvagn som vi så fint har designat.. Pimp my kundvagn kanske vore en rättvis bedömning av detta.. har även fått in ett ölfack.. Ska ta en bild på den och lägga ut någon dag.. Men först blir det en promenad med älsklingen innan det ska sättas fyr på grillen..

En trevlig kväll igår med öl och grill i VT.. Underbart nu när vädret börjar komma..

Måndag startar handbollen.. Ryktas om Cooper test.. Det är inte alls något jag är sugen på men va fan man är väll tvungen.. Får se hur kroppen reagerar på det..

Ska ta rygg på Becke Biceps om han dyker upp..

Intressant inlägg

Hittade en artikel i någon lokal tidning angående Rikard Norling.. ganska kul..

Länken hittar ni här

Match med VT idag tyvärr är det inte något höjdar väder.. Dock börjar jag bli spelsugen.. Ska bli kul att se vart man hamnar idag.. Gjorde som sagt sista 30 som ensam mb i 3-4-3 och det kanske är något som det satsas vidare med.. Vi får se.. Ingen aning om vilka vi möter men jag känner på mig att vi är ett riktigt bra hemmalag typ..

Bajenbladet är kul.. Eftergårdagen hittar jag fyra artiklar angående SV cupen.. Tre stycken om skandalen på Södertälje fobollsarena.. Säger inget om det bra att det tas upp med herregud i rimliga proportioner.. Sen är det en artikel om att Prahl inte åkte med Trelleborg.. Men hallå.. Spelades det inte fotboll också.. Har för mig att i sportbladet är det väll ändå Sport de ska skriva om.. Men vad vet jag.. Att Prahl skickar b-laget och drillar a-laget hemma inför Kalmar kanske säljer fler lösnummer än att göra en genomgång av de allsvenska lagens matcher som fotbollsupporters vill ha..

Våfflor är någonting som är otroligt underskattat..

Kul att Bissarna slog ut Gais.. Biss kanske äntligen har något riktigt bra på gång nere i Nyköping.. Vore kul om det var så.. Är en kul förening att lira mot och alltid trevliga matcher

Äntligen

Nu börjar jag friskna till lite grann.. Skapligt mycket piggare idag faktiskt.. Imorgon är det även hemmadebut i VT.. Ingen aning om vilka vi möter men det ska bli kul.. Får se hur mycket man orkar nu när man varit sjuk..

Chelski-Pool.. Såg första 30 somnade nästan.. Valde Micke Tornving och sedan Sverige pussas och kramas föra matchen.. Tyckte de va skit tråkig match.. Men jag kanske har tappat intrsset för att se fotboll på TV om det inte är AIK..

IFK Malmö borta i Svenska cupen.. Vore grymt gött om vi kunde ta det seriöst och gå långt i den.. Ger faktiskt europa plats..Och det här hoppas jag är en perfekt match för att få igång både spel och målskytte..

Pizza med min bakfulla älskling om en stund.. Va grymt länge sen jag åt pizza.. Och jag har inte bränt några pengar alls sen csn.. Riktigt stolt över mig själv.. Kanske på väg att bli en smålänning på allvar..

RSS 2.0