Tillbaka från solen

Efter 8 dagars solande badande och även lite fest någon kväll så är jag åter här.

Svar till kommentaren ja det är match om andra platsen på lördag och jag va i Grekland då vilket var varmt och skönt. Men eftersom vi har så bred trupp så klarar vi av att jag inte va hemma. Va ju tydligen en riktigt bra match av grabbarna.

Bethnarin mötte vi ju idag. Då va jag med. Dock blev det förlust med 2-1 efter lite märkliga mål. Jag själv borde ha avgjort vid ställnigen 1-1. Men en bra genomförd match. Synd bara att det fans två mindre trevliga spelare i bethnarin inte så kul att höra att man ska få tänderna inslagna 23 gånger under match.

Fick erbjudande att jobba på nattklubb på Kreta måste vara för att jag va så himla söt eller något.

Nya tag mot Näshulta på onsdag. Då är jag inte med men på lördag hoppas jag kunna delta mot Tystberga. Viktiga matcher om vi ska hänga på tåget där uppe.

Domare kan vara dåliga. Dagens domare var inte dålig det var synd om honom. Är man rädd ska man inte dömma fotboll. Tycker i alla fall inte jag.

angående en stunds tystnad

Har just nu inte internet hemma det är därför jag inte har uppdaterat men här kommer några små tankar kring allt just nu.

På fredag åker jag till Grekland. Wohoo.

Domarstandarden i division fem är inte speciellt hög.

E-tuna Babylon är ett betydligt bättre fotbollslag än vad många tror.

Stor skandal angående biljett försäljningen till kräftskivan.

Bra pengar in till kassan iaf runt 7000 iaf.

Vinner vi imorn och på lördag är vi nära division fyra igen. Slår vi bara Bethnarin sedan också är det ett gyllene läge.

Bara två veckor kvar tills jag bor i Växjö och då kommer det här kanske inte bli en fotbollsblogg om MIF längre.

Så här är det

Anledningen att det inte blir så mycket om matcherna här på bloggen är att jag ju även skriver på MIF:s officiella hemsida. Där står det ofta mer om matcher målskyttar resultat och även inför rapport i dom flesta fallen.

Men några rader om fredagen ändå. Matchen mot bruket var ju som det brukar vara i derby högt tempo hårt spel ofta även fult. Synd att domaren inte tog tag i det när framför allt Holegård fick smäll efter smäll. En gåta för mig att karln inte ger igen faktiskt. Annars så var det inte så mycket spel det lilla som skapades var vi som gjorde. Är tveksam till att bruket hade ett ända riktigt avslut på mål. Men det kanske är att ta i.

Bruket spelade hur som helst ett väldigt bra försvars spel och vi lyckades inte ta oss förbi deras buss som mourinho skulle uttrycka det. Men som jag skrev innan säsongen skulle förvåna mig mycket om dom inte går upp i femman igen.

På onsdag möter vi Hällby. Lennart är bortrest annars hoppas jag att samtliga är tillgängliga. Även poker kungen Enbuske hoppas vi på är spel klar. Men bara några dagar kvar och det är bara att hoppas att klivet upp inte är så långt ifrån. Varken för laget eller mig själv :P

Kräftskiva

Nu på lördag är det kräftskiva för övrigt. Ökna magasin som vanligt. 19:00 startar vi och gillar man inte kräftor finns det pasta sallad som alternativ. 150 :- är priset och finns det något intresse hör av er till någon a-lags spelare. Ni kan även mejla mig. [email protected] om ni vill ha biljett.

Nu va vi här igen

Många domare har kritiserats på den här bloggen vilket jag fått lite pikar om. Men den karln vi hade igår måste nog ta priset.. Hans fullkomliga avsaknad av spelförståelse och allmänt hyfs kan kosta oss poäng. Fredde som efter att ha blivit nersparkad tre gånger ger igen och får rött kort. Ja utvisningen är ju utvisning men med en normal domare hade vi haft tre frisparkar och näst intill varning på samtliga tre.

Nej den gode Timo gå tillbaka till att sätta klädnypor i ansiktet det är kanske den talangen du har. För dömma fotboll kan du fan inte.

Men vi har spelat 180 minuter nu och har nollan intakt det ska vi absolut vara nöjd med. Mycket bra försvars spel båda matcherna och stabilt målvakts spel. Tony kommer bli en stor tillgång under hösten.

Pelle har lyckats igen

Haha ibland blir man glad.. Pelle har nu tillsammans med eurotravel lyckats strula till det med rummen. Så nu strular hela resan till det. Fy fan. Kommer gråta flera dagar. Snyft.

Nej skämt åsido. Rummen va dubbelbokade. Så nu kommer samtliga få flyttas upp till guld rum och det blir även vin till alla maträtter. Och det bästa av allt det är till samma pris.

Men lite fotboll.. Bra första 30 sist och nu är det bruket som gäller på fredag. Hoppas verkligen att man får lira det var länge sen jag va så sugen på att spela match om jag ska vara helt ärlig. :D


RSS 2.0