Så här en lugn eftermiddag

Har precis kommit hem från en föreläsning om forntidens religösa historia.. Man märker ganska fort att det man lärt sig i högstadiet och de ämnen som lyfts inte är en bråkdel av det vi måste kunna.. Eller så är det så att lärarutbildningen inte har så stor koll på vad som egentligen görs i skolan.. Men intressant är det iaf.. Historia är alltid kul och det är trots allt det vi jobbar med även fast det är religions inriktningen..

Torsdag bär det som sagt va hemåt.. Blir nog fotbollsträning på torsdag kväll.. Ska bli grymt kul att lajja lite med kulan igen.. va länge sen jag genomförde en riktig fotbollsträning.. Kan iofs inte säga att jag saknat det utan det har varit skönt som fan att ta ett uppehåll från det.. Men ett gästspel då och då känns aldrig fel..

Kul att se alla old buddies och sen hörde jag rykten om plevna på lördag kvällen. Jul och påsk klassikern.. Då vet man ju hur man kommer må på söndag.. Fylleslagen på plevna brukar kunna bli intressanta..

Ska även försöka hinna med och se fotbollen på fredag.. är väll på heden om jag inte fattat helt fel.. Trevligt att ställa sig där och glo på lite fotboll igen..

Såg på tv i helgen.. Rösta fram våran främsta vinteratlet i vinter.. Okej.. Alla har totalt underpresterat efter de förväntningar vi har förutom Charlotte Kalla.. Ja.. Kan man ens rösta om detta.. Helt enkelt nej.. Men det kostar säkert pengar per samtal..

Kommentarer
Postat av: Lotta

På fredag spelar ju MIF, det är på måndag det är fotboll på heden! :)

2008-03-19 @ 16:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0