IFK-Nyköping borta.

Kul. Match mot våra gamla antagonister sen Eklöf tiden. Satt och kikade igenom deras hemsida. Endast Mattias Dahl är kvar sen mötet hemma under Eklöf sejouren. Dom började liksom vi lite taskigt. Torsk 3-1 mot Björkvik. Nja det kan kännas sådär. Fast Björkvik är nog bättre än vad många tror.

Personligen tror jag på seger. Inga premiär nerver några rokader i laget som ja förhoppningsvis är positiva. Eklöf in i laget och det är en klar förstärkning. Tror dock att vi kanske måste kliva upp lite högre i banan. Och som Burren sa. Det är dags att man löper för sina lagkompisar och inte bara för sin egen skull.

Ny tränare i IFK är den gamla juniortränaren Thorleif Forsberg. UP och Ferre som har varit dom ledande för styrkorna är inte längre kvar. Vad det innebär kan endast gudarna svara på men det känns som att IFK har ett väldigt ungt lag som dom ställer på benen.

Även denna gången en ny fräsch domare Amel Duro. Har spelat i biss ungdomslag och är jämngammal med mig. Vet dock inte om någon seniorfotboll varit aktuellt för honom. Ska bli kul att se om han håller för trycket.

Uttagning och sånt får ni läsa på www.malmkopingsif.com

Allt som rör föreningen kring fotboll finns att läsa där allt som händer kring laget kommer finnas här. Som MIF - tipset som jag tidigare skrev.

Fortfarande ingen vinnare på matchlotterna. 1-2 och 3-3 är den rätta lotten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0