0-14 hmhm

Högsjö borta första Maj kan det blir roligare.

Dagens höjdpunkter. Ljungmans roll som chefs coach. Kjell-Ove hade äntligen hittat sin rätta roll och skötte papper och flagga på sidan. Han njöt såg det ut som.

Rock-Ragge kan man bli en mer skön människa. Det är domaren jag pratar om. När Bylunds mun säger en svordom och han viskar "tyst du får inte svära". Då visar man att det inte är så allvarligt och att känslan finns där.

Att man fick komma in och avgöra tillställningen. 14-0 i minut 89 var spiken i kistan just då var Högsjö på gång.

Vi diskuterade oss fram till att det kanske fanns två på plan som inte nått ett bakfullt stadie i motståndar laget utan låg kvar på gårdagens nivå. En spelare fnissade nästan hela första halvlek.