Yeees

Äntligen fick man dunka dit mål i a-laget igen.. Har ju varit snålt med sådana från min sida den senaste tiden. Men i dagens match mot Gnesta fick men dunka dit det avgörande 2-0 målet. Efter att ha brottat sig fram genom halv muren på hörnan så trycker man heroiskt in bollen i målet med fyra spelare hängande på en. Nej kanske inte riktigt så :-)

Men jag kan ju få tro det.

Seger med 5-1 stabilt bakåt. Nu är det bra en seger på lördag från andra platsen. Så nu är vi med många tuffa höst matcher väntar.

Peter Jansson med i Gnesta. En bra spelare men förmodligen var det för alldelles för många år sen. Men en jävligt rolig och trevlig kuf. Man blev chokad av att se att Gnesta fotbollen behöver sådana tilskott. Det är Vagnhärads tränare om ni inte visste det..

Baggetorp

Har försökt muta ljungman för att få möta detta "fotbollslag". Har aldrig i min kanske inte så långe karriär mött Baggetorp och nu när chansen äntligen kommer så blir man inte uttagen. Va länge sen besvikelsen va så stor efter en uttagning :(

Två matcher kvar nu nu. Gnesta onsdag och lördag. 6 poäng på dessa två så är vi som sagt verkligen med där uppe. 6 poäng från serieledning i såna fall. Det är inte en omöjlighet alls med lite flyt under hösten. Riktigt kul med en motiverad Kåbring i truppen igen.

Skön seger

En gedigen lag insats. Bra moral och alla kämpade i defensiven. Vi lyckades låsa matchen så dom skapade inte så mycket chanser alls.

Precis som jag förstod innan det blev väldigt fysisk fotboll. Mycket kamp och idag fick vi segrande ur många kamper och det avgör tuffa matcher. Stark att hålla tätt i andra halvlek faktiskt.

gnesta på onsdag och full fart mot nya poäng.

Nu är de fan dags

Hemma matcher har ju inte varit så roliga för oss än iår.. Endast 4 inspelade poäng av 12 möjliga får ses väldigt anskrämligt. Förra sejouren i femman inbringade full pott på hemma plan.

Hällby står för motståndet de blir riktigt tufft. Gäller att akta benen. Vet inte vad dom har för lag kvar men förr om åren har det alltid varit full fart i våra möten. Ett kul lag att möta.

Tre poäng idag och vi är verkligen med i racet för uppflyttning. Bara att hoppas att vi kan lyckas bjuda på bra fotboll idag och ta tre poäng.

Bortappade poäng

B-laget tappade sina första poäng mot Gropptorp. En intressant match där Gropptorp hade en spelare och ett gäng benknäckare. Ren tur att bara Manne gick sönder men det va ju gammeln mer än moståndet som orskade detta.

Det mest intressanta med b-laget är den ja fruktansvärt ojämna domarnivån. Vissa matcher  är det kalas domare som Micke Larsson men som igår man blir ju mörkrädd.

A-laget vann ju iaf. Stabil insats. Tycker inte någon gjorde mer än någon annan. Babylon va dåliga. Flyttade mycket boll i sidled men hände inte mycket mer så det va tre rättvisa poäng. Bäst på plan var hus som helst domaren Nahir Baresso som vi även ska ha borta mot Gnesta i 11 omgången.

Årets målsumpare.

Idag har jag nog gjort min mest miserabla insats någonsin framför moståndarnas mål. Fyra rejäla chanser som mittback de är ganska bra att sumpa alla. Ska börja nöta nickar från tre meter nästa vecka.

Men seger och en jävla bra laginsats. Tappade mitten en stund i andra men korrigerades upp efter 10 minuter. Vinner vi dessa tre fajter är vi verkigen med i racet igen.

Avgjorde min andra b-lags match i onsdags. Fan så gött. Dunkade dit 3-1. Slutresultatet blev 3-2 och förutom spiken i kistan mot Högsjö (14-0 målet) så är jag i kraftig målform i b-laget.

Snart dags för främre regioner i a-laget så jag får mer än fyra chanser per match.

Egentligen

Borde inte träning och sånt vara förbjudet i den här värmen.

Totalt odugligt

Förstår inte varför dom här unga domarna utan pondus blir upptagna så tidigt. Igår hade han och ena AD lika gärna kunnat dömt i Julitas matchställ. Det är så jävla tråkigt att spela när dessa pajsare bara förstör hela jävla tiden.

Båda matcherna vi har haft unga killar så har det varit riktiga skit beslut från dessa som tagit segern ifrån oss. Fy fan säger jag.

Tråkigt

Fan va tråkigt det är när man bara får ont hela tiden..

Fajt mot Julita

träningen idag kändes sådär. Lite dålig laddning men värmen och dan innan match gjorde säkert sitt. Tråkigt att man aldrig kan få 100% förutsättningar. Svårt att prestera och det blir lätt som det blev sist när man inte riktigt kan få allt.

Men vinst måste det bli imorn om vi ska med. Hoppas alla kan gå in och göra ett stort jobb som det var mot Bethnarin framför allt. Vi måste jobba för varandra och hjälpa varandra.

Hoppas på mycket publik efter hemma matchen sist och om vädret håller i sig. Det tror jag absolut det blir för imorn ska vi försöka bjuda på en trevlig fotboll. Och iår är vi ju målglada. Åt båda hållen.

Björkvik:(

Förlust med 4-3. Tror jag och Axel var överens om att vi mittbackar bjöd på fyra mål bakåt. Riktigt skandal dåligt. Men ibland så har man såna dagar.

Synd att egentligen ingenting fungerade. Svårt att lasta mitten och forwards för något en dag som denna vi gjorde ju faktiskt tre mål vilket absolut ska räcka för seger.

Bara att ta nya tag.

U-lags matchen är flyttad ikväll. Bingon ansågs vara viktigare än matchen och jag tycker kanske att det är lite märkligt. Men det är ju styrelsens beslut.

RSS 2.0