Seriepremiär

Lördag 28/4 så är det dags. Telge FF står för motståndet. Matchstart 14:00 på malmahed. Då startar tåget som förhoppningsvis ska ta MIF till division 4 igen. Mycket nytt jämfört med förra våren. Enligt tränare Hagen har hela 15 spelare lämnat MIF sedan vår starten 2006.

Hagen själv tycker det är svårt att ge ett bra tips för MIF:s placering i årets division 5. Med tanke på allt nytt så kan det bli lite hur som helst. Men självklart så märker man tränarens optimism mellan raderna. Även att tippa femman blir otroligt svårt. Och det ger han sig inte in på.

Träning innan match vet vi alla hur det är. Hagen lite små sur. Spelarna lite mer fokuserade. Precis som det ska vara.

Vi har två debutanter från start och en på bänken. Johan Wansulin gör debut i målet och även den andra eskilstuna bekantingen gör debut från start på topp. Edvin Palm gör sin första match på bänken.

De spelare som ej är tillgänliga är Andreas Eklöf (jobb) och Marcus Larsson (skola). Marcus kommer ju som bekant spela så fort han börjar jobbet på banken i Malmköping.

Startelvan:

Wansu

Lennart Kricko Tobbe Hagen

Eaz

Busken Jeppe Fredde

Pontus Micke

Berglöv Hagström Holegård Edvin Niclas

Vi hoppas på stor publik tillströmning. Och att stödet iår blir positivt även fast vi kanske inte presterar max varenda match. För att bli bättre behöver man allt stöd som går både i med och mot gång och ingen blir bättre av att för höra hur dålig man är.

MIF tipset nu uppe på 700 kronor till vinnaren fortsätt tippa tills på lördag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0