Rapport från lägret

Ett väldigt bra träningsläger kan det sammanfattas ganska kort. Framför allt för första gången på länge blev det träning på gräs samtliga pass med en fin avslutning på en gräsplan i Tystberga. Tyvärr så blev ju inte matchen någon jätte hit direkt men det kan lätt bli så när det varit träning en hel helg.

Fredags passet blev storlags spel och lite lättare avsluts träning. Genomfördes på ett bra sätt. Efter träningen så var det dags för första kontakten med Hans Unger hotell föreståndaren. En intressant person som trots lite halvdan koll lyckades få allting att klaffa. Pasta carbonara och kyckling filé. Riktigt god måltid. Sen va det dags för kort. Under första kvällen så har jag ingen koll på vem som blev stor poker mästare men två turneringar genomfördes. Själv förlorade jag en het pingis drabbning mot Lennart. 

Dag 2 god frukost och en bra första träning på bjurängen. Väldigt spel inriktad även den. Lite sega ben efter träning både torsdag och fredag. Efteråt lasagne väldigt gott. Lagom nu hade vårat nya stjärnskott raketen hittat sina kläder. Några aningen bittra kommentarer efter att ljungman lyckats med tigerbalsam igen. Tips eliten tog plats i solen och slog sina om man följer resultatet inte speciellt kloka huvuden ihop. En väldigt kass tips omgång för laget. Inte ett öre tillbaka. Dalvalls träning bestod av fasta och storlags spel. Många väldigt slitna.

Potatis gratäng och skåne stek bjöds det på under kvällen.

Kvällens poker vinnare blev Kjell-Ove Hagen om detta berodde på att spelare ville ha en säker plats eller att han faktiskt spelade bra vet vi inte riktigt. Men han spelade inte som folk va vana med.

Matchen mot Harg dag tre var nog kanske det mest negativa under helgen många som vissa lite bristande moral och mycket gnäll på både med och motspelare och framför allt domare. Det syntes ganska kraftigt i andra halvlek att det vara väldigt många yngre på plan och då blir det lite mer gnäll. När till och med kapten blev tvungen att ryta till rejält under andra halvleken har det gått lite långt. Men framför allt så måste alla ta bort gnället på varandra. Det är bra att man peppar varandra men ibland kanske man ska försöka fokusera på sitt eget innan man börjar kommentera andras insatser alldelles för mycket. För det enda man kan ändra på är sin egen prestation.

Raketen fick utgå efter en smäll i huvet som befarades vara allvarlig som tur va så var det bara en lättare hjärnskakning.

Men det var slitet och väldigt trött i benen. Då är det ganska svårt att prestera max och även grinigheten kan bero lite på trötthet att det inte fungerar. Men grabbar upp med huvet. Det börjar bli dags nu.

Inte många dagar till serie premiär och är träningen som igår med gnäll och slöhet så kommer division 5 vara som ett berg att bestiga. Vi måste börja ta i och kämpa för varandra så att det blir en mer trivsam stämning.

Mähla gjorde sin första träning i lördags. L-G Wallberg sin andra igår.

Kommentarer
Postat av: Kollega

Kul läsning!

2007-04-18 @ 14:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0