En träning kvar

Ja det märks att det är serie premiär i luften. Första träningen på IP under gårdagen. En väldigt förträfflig fotbolls plan för tillfället. Bra fart på träningen. Båda träningarna hittills den här veckan måste anses mycket goda. Bra fart och det har börjar smällas på. Dock kanske en del lite vårdslösa tacklingar som inte är så bra under riktigt matchspel. Men tendenserna och inställningen blir bättre och bättre hos dom flesta.

Johan Wansulin imponerar i målet. Gjorde tydligen en väldigt bra match nere i Nyköping och på träning gör han ena Barthez räddning efter den andra. Kricko var tydligen riktigt bra i backlinjen och det lutar tydligen åt fortsatt förtroende för den aningen hårlöse kaptenen som mittback.

På tal om backlinjen så kan det bli problem efter ett par omgångar. Både Jesper och Lennart fick röda kort och rapporter på sig under juniorernas premiär. Så avstängningarna kommer även finnas under seniorernas match spel.

Eaz hade äntligen hittat hem i lördags. Central mittfältare där är Andreas Eriksson som bäst. Även där lutar det åt en plats skiftning jämfört med det förmodade laget. Men jag ska inte gissa lag här. Det är tränare Hagens uppgift att ta ut.

Personligen känns kroppen ungefär som man kan tro Mähla känner sig i minut 87 men som det ser ut nu blir det premiär för mig. Vilket absolut var målet när operationen gick av stapeln. Annars så spelar ju b-laget snart vilket kanske skulle kunna vara lämpligare tempo.

Sista träningen innan match imorgon. Då tas laget ut. Och Hagen bidrar med vad han tror inför seriestarten och vilka han tror kommer vinna femman. Missa inte det.

Matchlotter och MIF tips finns att köpa och tippa för er som är intresserade. MIF tipsen går som smör i solsken och iår så är det 8 prisplatser och garanterad första plats vinst på 600:- vilket kan öka drastiskt om så många som möjligt tippar innan lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0