Tillbaka i Linkan igen

Ja då va man tillbaka efter ett par dagar i Köpingen. Har hunnit med mycket under tiden där trots att det inte var så många dagar. Dock tar vi tåget uppåt igen på fredag för att besöka marknaden för första gången sen jag flyttade.Ska nog bli trevligt att återigen få insupa atmosfären som bara Malmamarken kan skapa.

Som sagt hann med mycket, både grill med tillhörande finlandia hos familjer Eriksson/Walesinski samt bad i badtunna i storkens nya boende tillsammans med fotbollsgänget (där typ ingen spelar längre). Vilket förmodligen inte är så nytt boende förutom för mig som inte träffat karln på typ hundra år.

Hann även med och träna och det som slog mig är att jag lyckades springa ifrån bra många, kul de.. Men nu ska de bli bio och mat med älsklingen som jag itne träffat på ett par dagar.. Riktigt roligt.

Tillbaka..

På grund av någon outgrundlig anledning klickade jag in mig här idag. Måste vara över ett år sedan jag senast var aktiv, helt sjukt faktiskt. men såg att det faktiskt finns de som fortfarande går in  och kikar här så jag tänkte, va fan. Kan ju lika gärna lägga upp något kul här eller kanske börja blogga igen. Ja vem vet vad som händer..

Hur som haver, det som händer just nu är inte mycket. Tillbringar mina dagar framför datorn och knappar ihop en ny version av en uppsats, går förbannat bra kan jag säga, eller inte. Nej men den blev iaf godkänd och nu vill jag få ihop den lite bättre om den ska användas av klubben jag skrivit om till nästa år.

För övrigt så heter klubben Mjölby AI, och nej, det finns ingen i laget som heter Storch så den billiga ordvitsen kan vi skippa. Har även hunnit flytta sen sista inlägget, Linköping är det som gäller nu. Både plugg och arbete för tillfället, 40% som idrottslärare samt 100% studerande inom historia.

Fullt upp kan tyckas, kanske inte nu sommartid men under höst-vår iaf. Nu är det mest lov! Nej nu ska jag pilla med designen. Kanske kommer ett inlägg till snart, vem vet.

RSS 2.0