Bitterhet, i dess finaste form

Aj. Så tänker jag börja. Ajaj och fan också fortsätter jag. Vet inte riktigt i vilken ordning allting skall publiceras idag. Smärta och allmän ilska och missnöje med något man inte gillar är ju även det någon man kan säga aj kring.. eller iaf fan också.

Nu är det så här. Min vad, är helt jävla död, hela benet har svullnat upp trots tryck på den. Varför undrar då ni. Ja som fotbollspelare brukar man få en del smäller det hör till, nu när man gått upp ett par divisioner är förhoppningen att spelet ska bli renare och det är det iofs, mer ärligt iaf. Men ett par dobbar i en vad så man faller ihop är en sak som finns i all fotboll, ja både ärlig och ren fotboll händer sådan inget mer med det. Men när en assisterande domare står 10 meter ifrån och hånflinar och tycker att jag borde plockas av plan, eller hotar iaf med att varna mig så är det befogat att fråga idioten om han är blind. Just nu vill jag enbart ta en bild på min blåa, stora, onda vad till den jävla idioten till domare och visa honom att han borde pensioneras och skjutas fram på en skotärra till en lämplig plats då han ansåg att jag filmade. Du ditt jävla rövhål till assiterande domare borde försvinna från allting vad fotboll heter. För att inte tala om domaren. vilken jävla jubelidiot. Tack för att ni två eller tre förstörde hela min dag igår. Fy fan för er..

Vilken mer bitterhet kan jag idag ta upp. Jo imorgon ska vi bege oss ut på hajk. Vad innebär då detta. Jo, paddling och barrätning skogsovning i tre nätter och fyra dagar. Varför i helvete ska jag som faktiskt har ett liv utanför min utbildning ställa upp på detta. Jo för at några jävla pajsare som tycker att tallkottar är det bästa som finns tvingar ut mig på detta så de ska få ihop till sina tjänster och få betalt.. Fy fan för detta säger jag. Jag vill inte.. Rädda mig. Har även bränt nästan 1000 lappen på detta. Fan så kul att få investera sina ihopslitna sommarjobbs pengar på något jag fullständigt hatar.

Sen att missa en veckas försäsong, jobb, grymt viktiga fotbollsträningar och få umgås med sin sambo det är ju något jag är glad för.. Eller näääääääääääää.

ja jag vet.. För tillfället är jag värre än andreas..

Jag är dock lite glad för att AIK är i cupfinal och att den gamle AIK:aren Mellberg gjorde en stormatch igår och att de vann.

RSS 2.0