Sjuk, sliten och lite mer sjuk

Ligger nedbäddad i soffan hemma. Inget jobb idag och mår som en skadeskjuten älg. Feber, torr i munnen och tryck över bröstet har jag lyckats lägga till med, känns sådär..

Kollar på Nightrider vilken är en skit serie men lätt att slå ihjäl en timme med en sådan här dag..

Jannike jobbar så det är bara jag och våran inneboendetills onsdag.. Lilla Tarzan Cillas katt, dock är han mest rädd och inget vidare sällskap..

Nästa vecka börjar träningen igen.. Ska bli nice att äntligen träna på riktigt och inte bara gymma, om jag nu inte går ned mig för mkt om det här blir ihärdigt..

Händer inte mycket

Är det så här det är att vara vanlig Svensson knegare.. 7-4 må-fre och träning därefter. Har man något liv vid sidan om, hade glömt bort hur det var när man jobba industri men nu är den känslan tillbaka. Lite av ett tvång att faktiskt göra något när man är ledig, inte så roligt alls..

Annars så har lite nytt hänt..

Grattis Anita som även hon blir Växjö bo..

Ice Age 3 var riktigt bra faktiskt..

Lägenheten börjar bli grymt fin. Ni finner förmodligen bilder på Jannikes blogg..

Bara några få veckor kvar på jobbet.. Sådär tre-fyra stycken sen blir det iaf någon ledig vecka innan skolan även iår..

Jag kommer förmodligen aldrig återvända till Gekås..

Tystnaden inte frivillig

nej faktiskt inte.. skulle gärna uppdatera men på grund av flytt och framförallt åska en kärring som är dum i huvet på Växjöhem och lite annat så finns det inte något internet i nya lägenheten.. Hoppsa kunna ta tag i detta under veckan så att jag kan vara lite mer aktiv under nästa..

Hur som haver..

Lägenhten börjar utformas nu och blir bara bättre och bättre

Jag jobbar och sliter som ett djur varenda dag typ..

Uppehåll från handbollsträningen så nu blir de lite lediga kvällar iaf..


Seger i Hosjö Open

Sådär.. Äntligen var ordningen återställd i turneringen med namnet av en aningen småskitig sjö. Säkra segrar turneringen igenom förutom läggmatchen, dvs den första i turneringen där formen mörkades vilket även var den utsagda taktiken från början. Tyvärr fick vi inte utkräva revanch av Flaggstängerna men vi får nöja oss med ett stark genomfört slutspel där inte många bollar tappades. Alltid lika skönt att slå Manne Walter i semin och att sedan ta finalen med 15-4 måste ju anses som utklassning.

Läs Bersas korta sammanfattning här

Annars så har det flyttats mest hela veckan och det är full fart. Nya soffa, nytt soffbord, ny matta till vardagsrummet, ja det blir mkt nytt och nästa vecka kommer även ett nytt matbord köpas.. Pengarna bara rinner mellan fingrarna vilket kanske är lite jobbigt som student..

Nästa vecka bjuder på arbete och sista riktiga träningsveckan innan uppehåll.

Har haft en trevlig helg i köpingen.. Många gamla trevliga ansikten och det är alltid roligt någon gång ibland..

Sen hatar jag SJ, inte okej att bli tre timmar försenad utan att få en förklaring till det.. Mycket bitter..

RSS 2.0