Nu är det dags

Sitter här i stolen och laddar inför cykelturen till Katedralskolan. Idag är det dags, första lektionerna någonsin där jag själv har helt ansvar inget vikarie shit eller något utan enbart mitt eget. Känns otroligt spännande, lite spänt också men väldigt spännande. Man funderar på vilka gynnare det är som kommer sitta där i gympasalen förmodligen lika spända som jag, om inte ännu mer. De kommer fundera vem är han där, ja han som står där med ett block i handen och pratar. De har enbart en de ska lyssna på, en som de behöver få ett intryck av. Jag har trettio, gånger fyra så egentligen 120 elever som jag ska lära mig namn på och bedömma. Spännande var ordet.

Klar för Hovmantorp, bomben är släppt, eller nja. Nej jag skrev på i tisdags så man är väll spelklar någon gång nästa vecka kan jag tänka mig. Känns bra, det blir två träningar nästa vecka sen får man se om man är division 4 duglig igen.

Sen invigning av arenan idag, dm match mot Pop-Hultsfred som kanske mer blir raggar- Hultsfred med tanke på hur de spelar handboll nuförtiden. Riktig raggarhandboll, men de ska bli nice att få spela tävlingsmatch igen om man nu får någon speltid..

Till helgen är de MIX Megapol Tournament som drar igång. Så följ den på HFbloggen. Kommer vara väldigt, väldigt och återigen väldigt mycket att göra..

RSS 2.0