Kickoffen dag 1 17:00

Nu var det igång.. Öl har de druckits sen 12.. Massa lekar och ännu fler öl.. Vi vann allt iaf om man får tro Lalle.. Jag har fått massa pluspoäng för min utstyrsel iaf och det är jag väldigt nöjd över. Kommer nog bilder under veckan.. Lite synd med bara 8 deltagare men skit samma det får lösa sig. Vi har iaf kul och de andra verkar ha kul som fan vilket är det viktigaste.

Ikväll gäller stallet.. lalle är grinig när jag sitter här eftersom jag har ölväskan och han är på ängen.. Ska dit alldelles snart. De blir nice.. många sköna människor.. De här blir nice..

Som sagt.. vi vann allt..

Riktig slapparkväll

Har fått nog av allt som har med fixande att göra. Nu halvligger jag i soffan efter att ha avnjutit en middag bestående av tacos. Det var gott, det var länge sedan jag käkade tacos.

Det blir mordkommissionen. Vi samlar på denna via aftonbladet. Säg det inte men det närmar sig pensionär och det är väldigt mycket vuxen poäng..

Nu ska det blandas dipp. Se blir de chirre o dirre för att prata gammal malmköpingska.

Nu börjar det arta sig

Nu har det plockats och målats och skruvats och fixats ett bra tag. Lägenheten börjar nu ta form och den bli riktigt bra.. Har precis gjort det som är så otroligt kul på fritiden så hallen ser lite bättre ut.. Dock var det en så kallad Sven spackling innan så det blev inte världens bästa målning men det får duga. Älsklingen är nöjd och det räcker för mig.

Har även dragit upp alla plywood och alla regler på baren. Endast målning på plywooden plus lite affischer kvar. Detta fixar just nu Line och Lalle. Iofs ska vi lägga på plastskivor men det blir ett senare projekt. Bra som fan blev det iaf.. Även utan Andreas "Martin Timell" Johansson.

Nu blir det snart tacos. Ska bara handla lite riven ost. :D Sen blir det myskväll. Hoppas på någon film en öl och bara mysa..

Imorgon blir de nog fortsatt plock.. Känns skönt att vi kommit så långt..

RSS 2.0